1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Alweer een nieuwe serie voor Ryan Murphy

    Alweer een nieuwe serie voor Ryan Murphy

    Datum: 22/03/2017

    Er is niemand in Hollywood die op dit moment actiever is dan Ryan Murphy. De bedenker van American Horror Story en American Crime Story heeft net z’n nieuwe serie Feud beëindigd of hij is al bezig met het tweede én derde seizoen van American Crime Story, met het zevende van American Horror Story én met… Pose, opnieuw een nieuwe serie voor FX waarvan de opnames starten in oktober in New York. In tegenstelling tot de andere series is dit géén anthologieserie.

    Pose speelt zich af in de jaren ’90 en onderzoekt de juxtapositie van diverse segmenten van het maatschappelijke leven in New York City: de opkomst van de luxueuze Trump-achtige maatschappij, de sociale en literaire scene in downtown New York en de LGBT subcultuur die bekend staat als de ‘ball culture’ (red. mensen uit de lesbian, gay, bisexual en transgender leefgemeenschap wedijveren met elkaar in wedstrijden die ze ‘balls’ noemen).

    Deze nieuwe serie die wordt uitgezonden vanaf 2018, is in de fase van casting. In tegenstelling tot de andere series van Murphy, zullen hier hoofdzakelijk nieuwe en onbekende acteurs worden gecast.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems