1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • American Crime Story wisselt z’n seizoenen

    American Crime Story wisselt z’n seizoenen

    Datum: 15/06/2017

    In tegenstelling tot eerdere berichtgeving wordt The Assassination Of Gianni Versace het volgende seizoen van American Crime Story en niet Katrina. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de opnames van dit seizoen zouden starten in de lente van dit jaar, maar de plannen zijn inmiddels veranderd (mede door de aanwezige orkanen kan de productie slechts verzekerd zijn op bepaalde tijdstippen van het jaar). De nieuwe opnames staan nu gepland voor begin 2018. Door deze koerswijzing is het nog maar de vraag of Annette Bening, Dennis Quaid en Matthew Broderick, die de hoofdrollen zouden spelen in Katrina, begin volgende jaar nog steeds beschikbaar zullen zijn.

    The Assassination Of Gianni Versace, waarvan de opnames sinds april gestart zijn in Miami en Los Angeles , staat nu ingepland voor uitzending begin 2018. De hoofdrollen worden vertolkt door Darren Criss (als seriemoordenaar Andrew Cunanan), Edgar Ramirez (als Gianni Versace), Penelope Cruz (als Donatella Versace), Max Greenfield en Ricky Martin.
    The People v. O.J. Simpson: American Crime Story, het eerste seizoen uit deze serie wist van zijn 22 Emmy nominaties er 9 te verzilveren.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems