1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Eigen Kweek krijgt een Kerstspecial

    Eigen Kweek krijgt een Kerstspecial

    Datum: 29/11/2016

    Op zondag 25 december zendt Eén een Kerstpecial uit van Eigen Kweek. Volgens de makers wordt het een speciale aflevering, met alles wat je verwacht van Eigen Kweek: emotie, humor, de personages die geweldig zichzelf zijn en vooral een warm verhaal. Vreemd genoeg speelt deze special zich af vlak na het einde van het eerste seizoen, in tegenstelling tot seizoen 2 dat vier jaar later aanvangt.
    Na het einde van seizoen 1 is de rust weergekeerd in Heuvelland en bij de familie Welvaert. Alhoewel… Frank (Wim Willaert) en Julita (Rhoda Montemayor) zijn tijdens de kerstperiode hoogzwanger van Franky, en net nu heeft het noodlot toegeslagen: hun huis is afgebrand, en Frank en Julita moeten noodgedwongen intrekken bij Jos (Dirk Van Dijck) en Ria (Sien Eggers) op de boerderij. Lucien (Rudi Delhem) is terug op vrije voeten en is van plan om het geld te recupereren dat Nenita, zijn ex-vrouw en de zus van Julita, van hem gestolen heeft. Het komt hem dan ook goed uit als de pastoor (Günther Lesage) hem mee uitnodigt op het kerstfeest bij Jos en Ria thuis. Slaagt Lucien in zijn plan, en krijgen de Welvaerts een echte kerstbaby?
    Uiteraard zijn acteurs Sebastien Dewaele, Maaike Cafmeyer, Liesa Naert, Piv Huvluv, Wouter Bruneel en Vincent Vuylsteke ook te zien in de special.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems