1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Franse series die verlengd worden…

    Franse series die verlengd worden…

    Datum: 25/01/2016

    Hoewel we er niet zoveel te zien krijgen, zijn de Franse series soms verrassend sterk. Denken we maar aan Les Revenants, Dix Pour Cent of Braquo. Interessant dus om t te weten welke series er worden verlengd.

    De eerste serie waar we bij stilstaan was een van onze favorieten van het afgelopen jaar: Dix Pour Cent van Cédric Klapish. De soms grappige, dan weer innemende serie over een handvol agenten die het vaak lastig hebben met hun ‘sterren’, wordt verlengd met een tweede seizoen. Wellicht pas te zien tegen eind 2016.

    Nu de opnames van Game Of Thrones voor hem voorbij zijn, kan Stephen Dillane zich volop focussen op het twee seizoen van The Tunnel, de Frans/Britse remake van Bron/The Bridge. In het tweede seizoen worden Dillane en Clémence Poésy geconfronteerd met een vreemd vliegtuigongeval boven het Kanaal, waarbij iedereen om het leven kwam.

    Twee jaar na het derde seizoen komt er nu ook een vierde seizoen van de politieserie Braquo. Ditmaal komen Caplan en zijn kompanen lijnrecht te staan tegenover Baba Aroudj, lid van een gevaarlijke Turkse organisatie.

    De Canal+ serie Le Bureau Des Légendes heeft niet lang moeten wachten op een verlenging, want kort na het eerste seizoen is men al begonnen met de opnames van tien nieuwe afleveringen voor het tweede seizoen. Malotru is een dubbelagent geworden die nu ook werkt voor de CIA. In ruil hiervoor zullen de Amerikanen proberen om Nadia, de vriendin van Malotru, te bevrijden uit de handen van de Syriërs.

    Tot slot is er ook nog een tweede seizoen voor het verrassende P’tit Quinquin. Die bevestiging kwam er reeds afgelopen zomer. Van zodra regisseur Bruno Dumont zijn nieuwe langspeelfilm Ma Loute voltooid heeft, begint hij met de opnames van Coin Coin Et Les Exchtraterestres.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems