1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Gina & Chantal: Het mysterie van de villawijk

    Gina & Chantal: Het mysterie van de villawijk

    Datum: 27/09/2016

    Sinds kort zijn de opnames van de nieuwe VTM-reeks Gina & Chantal volop aan de gang. Het verhaal speelt zich af in een chique villawijk waar de rijke, ietwat naïeve Gina profiteert van haar verworven rechten als vrouw van de welgestelde zakenman Mark. Het heeft er alle schijn naar dat ze hun leven perfect op orde hebben en Gina geniet samen met haar villawijk-vriendinnen: de egocentrische, niet al te intelligente en door uiterlijk gedreven Nicky en Eve, een roddelzieke kleptomane met een groot minderwaardigheidsgevoel, met volle teugen van het leven. Chantal, de poetsvrouw van de wijk, heeft het daarentegen moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze heeft de nodige klappen in het leven gehad. In het zwart gaan poetsen, betekent voor haar dan ook bittere noodzaak. Wanneer er plots heel wat louche dingen gebeuren, staat de villawijk in rep en roer. Samen met haar poetsvrouw Chantal probeert Gina een groot mysterie te ontrafelen.

    De hoofdrollen worden gespeeld door Tine Embrechts en Nathalie Meskens. Verder zien we ook Filip Peeters (The Team, De Bunker, Salamander) als Mark, de man van Gina, Tania Kloek (De Zonen van Van As, Deadline 25/5, Aspe) als Eve, Nico Sturm (Wat Als?, Patrouille Linkeroever, Clinch) als de man van Eve, Joke De Bruyn (Kinderen Van Dewindt, Deadline 25/5, Crème De La Crème) als Nicky en Robbie Cleiren (Clan, Coppers, Marsman) als Michel, de man van Nicky. In andere rollen zien we ook nog Valentijn Dhaenens (Albert II, Code 37, Aspe), Mourade Zeguendi (Plan Bart, Waste Land, Les Barons, Offline), Jonas Van Geel (Patrouille Linkeroever, Wat Mannen Willen, Tegen de Sterren op), Frances Lefebure (Amigo’s, Spitsbroers, Tom & Harry) en Anna De Ceulaer (Coppers).

    De productie is in handen van Sylvester Productions (Crême De La Crême, Emma, Kinderen Van Dewindt), in samenwerking met de stad Lommel en de gemeenten Hechtel-Eksel en Overpelt. Met ook nog de provincie Limburg als partner.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems