1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Het vervolg op The White Queen komt eraan!

  Het vervolg op The White Queen komt eraan!

  Datum: 17/02/2017

  Vanaf 16 april kun je in de VS kijken naar The White Princess, het vervolg op The White Queen, de serie die bij ons the zien was op Canvas.
  The White Princess begint drie dagen na het einde van The White Queen. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van de vrouwen die strijd voeren om de Engelse troon: Prinses Elizabeth van York/Lizzie (Jodie Comer uit Thirteen), Lady Margaret Beaufort (Michelle Fairley uit Game Of Thrones) en Koningin Elizabeth Woodville (Essie Davis uit The Slap, Game Of Thrones, The Babadook), de weduwe van Edward IV en moeder van Lizzie.
  Het verhaalt begint op het moment dat de ‘war of roses’ zo goed als afgelopen is. Het feit dat King Richard III verslagen is in de slag om Bosworth door Henry Tudor, Koning Henry VII in spe – die gehuwd is met Lizzie, de prinses van het rivaliserende huis van York en het voormalige lief van Richard III - heeft voor een zekere rust gezorgd. Maar of die rust zal blijven bestaan, valt sterk te betwijfelen gezien de drang naar macht en de politieke verdeeldheid nog steeds zorgen voor interne strubbelingen…

  Kijk hier naar de trailer
 • Naar het overzicht van nieuwsitems