1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • It’s Showtime! met en van Bart De Pauw

    It’s Showtime! met en van Bart De Pauw

    Datum: 30/09/2016

    Op 4 juli zijn de opnames van de nieuwe humoristische fictiereeks It's Showtime! gestart, een coproductie van Koeken Troef!, Eén en Telenet, met onder andere Stijn Steyaert (Chaussée D'Amour), Ella-June Henrard (Wat Mannen Willen), Tom Audenaert (Hasta La Vista), Kevin Bellemans (Familie), Lies Pauwels (Turquaze), Thomas De Smet (Chaussée D'Amour) en Bart De Pauw (Quiz Me Quick, De Biker Boys).

    Gastrollen zijn er voor Wim Willaert, Lucas Van den Eynde, Daisy Thys, Ben Segers, Maaike Cafmeyer, Dries Heyneman, Ivo Pauwels, Alice Toen, Anne-Laure Vandeputte, Kamal Kharmach, Marieke Dilles, Piet De Praitere, Lucas Smolders, Manou Kersting en Wannes Cappelle.

    It's showtime! vertelt het verhaal van Kenny, een jongeman van 22 die het koste wat het kost wil maken in de showbizzwereld. Hij is de spilfiguur van de reeks en van de volkse maar liefdevolle familie De Rouck, die hem overal vergezelt. Kenny wil met zijn onbegrensde ambitie werkelijk alles uitproberen: zingen, dansen, goochelen, vuurspuwen, noem maar op. Hij denkt echter niet verder dan de plaatselijke jaarmarkt, het schoolfeest of een braderie. Daarnaast heeft Kenny een klein, petieterig probleem: hij heeft absoluut geen talent, en verwart talent met de goesting om iets te betekenen in de showbizz, een gegeven dat zowel Kenny als zijn familie niet inzien. Zij geloven immers rotsvast in zijn kunnen en beschouwen hem als een winnend loterijticket - alleen moet de trekking nog plaatsvinden. De krampachtige of dwaze pogingen van Kenny om overal door te breken, brengen hem en zijn familie vaak in grote problemen met desastreuze gevolgen.

    Het scenario is geschreven door Bart De Pauw (Quiz Me Quick, De Biker Boys) terwijl de regie in handen is van Pietje Horsten (Buiten De Zone, W817, Loslopend Wild).

    It's Showtime! is ten vroegste in 2017 op Telenet en Eén te zien.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems