1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Langverwachte American Gods start eind april

    Langverwachte American Gods start eind april

    Datum: 16/03/2017

    Op 30 april start in de VS de langverwachte serie American Gods, gebaseerd op het gevierde boek van Neil Gaiman. Bryan Fuller, de man achter Hannibal, is de bedenker van deze serie samen met Michael Green, een van de scenaristen van Logan. Volgens de eerste geruchten (de serie was te zien op SXSW) beantwoordt de reeks aan alle hooggespannen verwachtingen.

    American Gods speelt zich af in het heden en gaat over een zekere Shadow Moon die net ontslagen werd uit de gevangenis. Hij komt in contact met de mysterieuze Mr. Wednesday die meer weet over het verleden van Shadow dan hij ooit had kunnen vermoeden. De serie biedt echter meer dan dit: het is een strijd tussen goed en kwaad, tussen nieuwe en oude Goden, een reflectie op religie en de wapencultuur van de VS. Zelfs Jesus zal zijn intrede maken.

    In het eerste tiendelige seizoen zien we o.a. Ricky Whittle (The 100), Ian McShane (Deadwood, Ray Donovan, Game Of Thrones), Orlando Jones (Sleepy Hollow), Crispin Glover (Back To The Future), Gillian Anderson (The Fall), Dane Cook (Mr. Brooks), Kristin Chenoweth (Pushing Daisies), Cloris Leachman (The Last Picture Show), Peter Stormare (Fargo) en Corbin Bernsen (L.A. Law).

    Kijk hier naar de trailer



  • Naar het overzicht van nieuwsitems