1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Medialaan stelt zijn voorjaar voor

    Medialaan stelt zijn voorjaar voor

    Datum: 15/12/2017

    Medialaan heeft voor het eerste kwartaal heel wat nieuwe series klaar staan, gespreid over de zenders VTM, Q2 en Vitaya.

    De serie die het meest in het oog springt is de VTM-serie De Infiltrant, een politieverhaal met een vette knipoog over een veroordeelde oplichter die als infiltrant de politie helpt om als informant een drugstrafikant te pakken. Wat Danny niet weet, is dat hij meer is dan alleen maar informant. Dit verhaal dat gebaseerd is op waar gebeurde feiten kan rekenen op een topcast met Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft, Wouter Hendrickx, Natali Broods en Peter Van den Begin in de hoofdrollen.

    De Zonen Van Van As krijgt tijdens dit kwartaal een nieuw seizoen op VTM . Herkenbare humor rond kleine Vlaamse ondernemers en intriges die in elke familie kunnen voorkomen. Oude bekenden zoals Jonas Van Geel keren terug en de cast wordt aangevuld met onder andere Sam Louwyck en Maaike Cafmeyer.

    Nog een serie van eigen bodem is Crimi Clowns. In het derde seizoen van de meest prettig gestoorde gangsterfamilie van Vlaanderen dat van start gaat op Q2, is er een belangrijke rol weggelegd voor ‘Amberke’ de dochter Ronny Tersago die niet alleen het filmproject van haar broer Wesley heeft overgenomen, maar ook de leiding over de familie.

    In de vooravond is er op Q2 plaats voor komedie met nieuwe series als The Mick met Kaitlin Olsen als hardwerkende, vuilgebekte jonge vrouw die zich ontfermt over de verwende kinderen van haar zus en The Orville, de Star Trek-persiflage van Seth –Ted – McFarlane. Ook zijn er nieuwe seizoenen van The Middle (s8), New Girl (s7), The Big Bang Theory (s11) en Modern Family (s8)

    De nieuwe dramaseries op Q2 zijn The Gifted en Scream Queens (dat al aangekondigd werd in q4 van 2017).
    In de gloednieuwe Marvel-reeks The Gifted, die zich afspeelt in het universum van de X-Men, volgen we de Struckers, waarvan het leven plots door elkaar wordt geschud. Reed en Caitlin ontdekken dat hun tienerkinderen over superkrachten beschikken. Wanneer hun bijzondere eigenschappen aan het licht komen, slaat het gezin noodgedwongen op de vlucht voor de mutanten-opsporingsdienst. Gelukkig krijgen ze hulp van een ondergronds netwerk van andere mutanten. Scream Queens is dan weer een komische horrorreeks van de makers van American Horror Story. Een sterrencast met o.a. Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Taylor Lautner, en gastrollen van Ariana Grande en Nick Jonas, zorgt voor uw wekelijks portie horror met een vette knipoog. Uiteraard is er ook plaats voor nog meer spanning en drama. De populaire dramaseries Game Of Thrones (s7), Vikings (s5) en The X-Files (s11) starten in dit kwartaal met een nieuw seizoen.

    Misleiding en bedrog vormen de rode draad in The Catch, een serie van de producers van Grey’s Anatomy, Scandal en How To Get Away With Murder. Alice Vaughan is een van de betere privédetectives van L.A. en een vrouw met wie je het niét aan de stok wil krijgen. Wanneer haar verloofde Benjamin Jones haar oplicht en ervandoor gaat met enkele miljoenen, zint ze op wraak. In een listig kat-en-muisspel jaagt ze hem, haar geld en haar gebroken hart achterna. En dat terwijl ze haar bloeiende carrière op het spel zet… The Catch is uiteraard te zien op Vitaya, net als Gone dat het verhaal vertelt van Kit Lanigan, die als kind het slachtoffer werd van een ontvoering en gered werd door FBI-agent Frank Novak. Jaren later wil ze wraak nemen op haar ontvoerder en gaat ze aan de slag in het FBI-team van Frank, dat zich specialiseert in ontvoeringszaken en het opsporen van vermiste personen.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems