1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Meer nieuws over de nieuwe Gervais-serie

    Meer nieuws over de nieuwe Gervais-serie

    Datum: 5/01/2018

    In een interview met de Standard, verklapte de Britse comedian Ricky Gervais (wiens huidige stand-up comedianshow Humanity binnenkort te zien is op Netflix) meer over de nieuwe serie die hij aan het voorbereiden is. “Ik weet niet of het een comedyserie is of een zesdelig verhaal, gebaseerd op een boek dat ik niet heb geschreven…”, 'verduidelijkt' Gervais. De voorlopige titel van de serie is Roll On Death, maar Gervais wil deze nog wijzigen vermits hij hem te grappig vindt.

    Zoals we al weten speelt Gervais de rol van een chagrijnige man van middelbare leeftijd die net zijn vrouw heeft verloren. “Mijn personage pleegde bijna zelfmoord, maar de enige reden waarom hij het niet deed was omdat z’n hond honger had. Hij bezint zich over zijn triestige job bij een gratis krant en komt tot volgend besluit: ooit pleeg ik zelfmoord, maar vooraleer het zover is, ga ik precies doen wat ik wil, ik wil niet langer voor deurmat spelen en ik zal zeggen wat ik denk. Van gangsters is hij evenmin bang, want z’n vrouw kunnen ze niet meer vermoorden, met andere woorden, niemand kan hem nog wat maken. Deze nieuwe ideeën bevrijden hem van zijn depressie.”

    “Het wordt een donkere, maar grappige serie waarin onze held in contact komt met mensen uit de onderwereld waarmee voorheen nauwelijks een gesprek durfde aan te knopen. Het is net of hij twee verschillende levens leidt.”

    De serie heeft alvast zijn eerste acteurs gecast: Tony Way die Donots Hollard speelde in Game Of Thrones en Tom Basden die we eerder aan het werk zagen in Life On The Road.



  • Naar het overzicht van nieuwsitems