1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Nieuwe Buren 4 begint aan vierde seizoen

    Nieuwe Buren 4 begint aan vierde seizoen

    Datum: 15/07/2018

    De Nederlandse serie Nieuwe Buren (waarvan bij ons alleen het eerste seizoen te zien was) maakt zich in Nederland op voor alweer een vierde seizoen. Was het eerste seizoen de verfilming van het gelijknamige boek van succesauteur Saskia Noort, dan waren alle volgende seizoenen gebaseerd op originele verhalen. Maar steeds opnieuw draaide het om spanningen tussen koppels die bij elkaar in de buurt (komen) wonen.

    Opvallend aan deze serie is dat de makers er telkens weer in slagen om real life koppels te casten. Zo waren in het eerste seizoen Thijs Römer en Katja Schuurman te zien, in het tweede Fedja van Huêt en Karina Smulders en in het derde Abbey Hoes en Tobias Kersloot. Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans waren dan weer in elk seizoen te zien.

    Voor het nieuwe seizoen dat verwacht wordt in 2019 en enkel uitgezonden zal worden op de streamingsite Videoland, worden de hoofdrollen gespeeld door Sarah Chronis en Kay Greidanus (zie foto) en Benja Bruijning en Anna Drijver, opnieuw twee koppels die ook in real life samen horen.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems