1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Nieuwe drama trailer van de BBC

    Nieuwe drama trailer van de BBC

    Datum: 20/01/2017

    In zijn nieuwe ‘Pure Drama’ trailer vergast de BBC ons op een aantal fragmenten uit de verschillende nieuwe series die we dit jaar mogen verwachten. Aan het begin van de trailer blikken we echter terug op enkele knappe series die we vorig jaar te zien kregen.

    Tot de nieuwe series behoren o.a. de nieuwe seizoenen van Doctor Foster en Line Of Duty (met Thandie – Westworld – Newton), Clique, de nieuwe serie van de scenarist van Skins die wordt omschreven als “een verleidelijk en intens drama waarin vriendschap tot het uiterste getest wordt.” Verder zien we naast een haast onherkenbare Sheridan Smith in de tweedelige miniserie The Moorside, ook een gespannen Nicole Kidman in het nieuwe seizoen van Top Of The Lake en opgejaagde Emily Watson in Apple Tree Yard, de serie die zondag van start gaat.

    Verder zijn er ook nog de spionageserie SS-GB met Kate Bosworth en Sam Riley; Broken, de serie waarin Sean Bean (Game Of Thrones) een pastoor speelt en het nieuwe tweede seizoen van The Last Kingdom. Tussendoor zie je ook fragmenten van Taboo en Sherlock, twee recente series die te zijn/waren op de BBC.


    Kijk hier naar de trailer

  • Naar het overzicht van nieuwsitems