1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Nieuwe Franse serie: Le Bureau Des Légendes

    Nieuwe Franse serie: Le Bureau Des Légendes

    Datum: 24/02/2015

    Nu iedereen gezien heeft hoe goed Les Revenants wel was, is het uiteraard uitkijken naar de nieuwe producties van Canal+. Le Bureau Des Legendes, een van de series die dit jaar wordt uitgezonden, heeft op papier alles om een uitstekende Franse politieserie te worden.

    De tiendelige serie van de producenten van Moëbius en Harry Un Ami Qui Vous Veut Du Bien, speelt zich af op het BDL (of het Bureau des Légendes), een afdeling van Franse Staatsveiligheid. Zij leiden mensen op die in vijandige landen op zoek gaan naar informanten. Die clandestienen leven het grootste deel van hun leven met een dubbele persoonlijkheid. Wanneer het hoofdpersonage terugkeert van Syrië, wordt hij benoemd als hoofd van het BDL. Geleidelijk aan kan hij zijn gewone leven hernemen, maar – volledig in strijd met de regels van de veiligheid – kan hij maar geen afstand nemen van zijn identiteit die hij jarenlang gebruikte in Syrië.

    Mathieu Kassovitz (La Haine), Jean-Pierre Darroussin (Les Neiges Du Kilimanjaro), Léa Drucker (La Chambre Bleue), Sara Giraudeau (La Belle Et La Bête) en Alexandre Brasseur vertolken de hoofdrollen in deze serie die geregisseerd wordt door Eric Rochant (Moëbius).

    Kijk hier naar de trailer 


  • Naar het overzicht van nieuwsitems