1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Nieuwe serie voor Harlan Coben (The Five)

    Nieuwe serie voor Harlan Coben (The Five)

    Datum: 18/07/2017

    Goed nieuws voor de fans van misdaadauteur Harlan Coben (zie foto), wiens eerste tv-serie The Five bij ons inmiddels verkrijgbaar is op DVD.
    Coben heeft een nieuwe serie bedacht die hij zal maken met hetzelfde team als van The Five, met Danny Brocklehurst (Ordinary Lies, In The Dark, The Five) dus als scenarist. Enig verschil is dat Netflix nu een van de producenten is. De serie wordt gemaakt door de productiefirma die ook verantwoordelijk was voor Happy Valley en Last Tango In Halifax. Dat belooft!

    Safe gaat over de pediater Tom, die na de dood van zijn vrouw, zijn twee dochters Jenny en Carrie, alleen tracht op te voeden. Alles loopt op rolletjes totdat Jenny op een nacht stiekem naar een party gaat, toevallig de nacht waarin iemand vermoord wordt en iemand anders verdwijnt. Verborgen geheimen komen vanaf dan geleidelijk aan, aan de oppervlakte.

    De rol van Tom wordt gespeeld door niemand minder dan Michael C. Hall, beter bekend als Dexter. Hij krijgt assistentie van o.a. Amanda Abbington, de echtgenote van Dr. Watson, uit Sherlock. De opnames zijn ondertussen gestart en vinden plaats in Manchester en Cheshire. Uizending op Netflix staat gepland voor 2018.


  • Naar het overzicht van nieuwsitems