1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Ook S.W.A.T. wordt tv-serie

  Ook S.W.A.T. wordt tv-serie

  Datum: 13/02/2017

  Blijkbaar zitten de netwerkzenders zonder inspiratie want ondanks het gebrek aan succes blijven ze maar series maken die gebaseerd zijn op bestaande films. Dat leidde tot nu allesbehalve tot succes: Minority Report, Rush Hour, Limitless en MacGyver zijn enkele van de remakes die flopten en die al werden afgevoerd na één seizoen.

  De nieuwste serie die zich aan het rijtje mag toevoegen is S.W.A.T., een dramaserie die geïnspireerd is op de gelijknamige film uit 2003 met Colin Farrell en Samuel L. Jackson in de hoofdrollen. De kans dat dit project wel eens zou kunnen slagen is groter als je weet wie de uitvoerende producenten zijn: Shawn Ryan (The Shield), Neal H. Moritz (Preacher), Justin Lin (Scorpion) (die ook regisseert) en Aaron Rahsaan Thomas (The Get Down, Friday Night Lights).

  De serie gaat over een S.W.A.T.- luitenant die voor een dilemma wordt geplaatst wanneer hij de opdracht krijgt een hoog opgeleid team aan te voeren dat alles in het werk moet stellen om de misdaad in Los Angeles uit te roeien. Onze politieman moet kiezen tussen zijn loyaliteit t.o.v. de jongens op de straat waar hij zelf opgroeide en zijn verantwoordelijkheid voor het team dat onder zijn leiding staat.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems