1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Opnames Luther s5 zijn gestart

    Opnames Luther s5 zijn gestart

    Datum: 16/01/2018

    Deze maand zijn in Londen de opnames gestart van het vijfde seizoen van Luther, de serie met de Detective Chief Inspector die gekweld wordt door demonen uit zijn verleden.

    In wat volgens bedenker en scenarist Neil Cross ‘het grootste, bangelijkste, donkerste en spannendste seizoen’ moet worden wordt Luther geconfronteerd met monstrueuze moorden. Hij en z’n nieuwe partner DS Catherine Halliday worden misleid door een aantal foute sporen, waardoor het lijkt dat een onheilspellend kwaad wordt beschermd. Hoe dichter ze bij de ware aard van het kwaad komen, hoe meer Luther geconfronteerd wordt met zijn verleden. Welke stap hij ook zal maken, de gevolgen ervan zullen vernietigend zijn en Luther zal moeten kiezen wie hij beschermt en wie hij opoffert.

    Dermot Crowley, Michael Smiley en Patrick Malahide hernemen in deze vierdelige serie hun rollen als respectievelijk DSU Martin Schenk, Benny Silver en George Cornelius. BAFTA-winnares Wunmi Mosaku (Dancing On The Edge, The End Of The F***ing World, Guerilla) krijgt de rol van DS Catherine Halliday.


  • Naar het overzicht van nieuwsitems