1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Opnames nieuwe Eén-serie zijn gestart

    Opnames nieuwe Eén-serie zijn gestart

    Datum: 5/05/2015

    Gisteren zijn niet enkel de opnames gestart van de nieuwe VTM-serie Patrouille Linkeroever, maar ook die van de nieuwe Eén-serie Tytgat Chocolat, een productie van Eén en deMENSEN, het productiehuis dat ook Spitsbroers en Beau Séjour produceerde.

    Tytgat Chocolat is een roadmovie en liefdesverhaal over een groep inpakkers van het fictieve Vlaamse chocoladebedrijf Tytgat Chocolat. Het verhaal begint wanneer een van de inpakkers, een meisje van Kosovaarse origine, uitgewezen wordt naar haar land van herkomst. Haar vrienden, aangevoerd door de dolverliefde Jasper, reizen haar achterna.

    De reeks wordt gemaakt in samenwerking met Theater STAP (foto), een theatergezelschap van professionele acteurs met een mentale handicap. De reeks wordt geschreven en geregisseerd door Marc Bryssinck, artistiek directeur van Theater STAP, en Filip Lenaerts. De hoofdrollen worden vertolkt door de acteurs van Theater STAP. Verder hebben ook Wim Opbrouck, Marc Van Eeghem, Els Dottermans, Frank Focketyn, Mieke De Groote, Jan Decleir, Flor Decleir en Anna Vercammen een rol in de serie.

    De opnames lopen tot 9 september in de regio rond Turnhout. Er staan deze zomer ook opnames in Kosovo en München op de planning.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems