1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Peaky Blinders s4 eind 2017?

    Peaky Blinders s4 eind 2017?

    Datum: 25/10/2016

    In een interview met The Birmingham Mail vertelde hoofdacteur Cillian Murphy dat ze volgend jaar in maart beginnen met de opnames van het vierde seizoen van Peaky Blinders, de schitterende Britse gangsterserie rond de familie Shelby. Dat betekent meteen ook dat we het vierde seizoen pas zullen zien in het laatste kwartaal van 2017. Hoeveel afleveringen er zullen zijn is niet bekend, wat wel geweten is, is dat Steven Knight alle afleveringen zal schrijven en dat de actie zich andermaal zal afspelen in Birmingham.

    Cherrelle Skeete (The Five, Ordinary Lies) en Esther Smith (Cuckoo) zijn twee nieuwkomers in het vierde seizoen, waarin volgens Murhpy - in een eerder interview met de BBC - alles gaat veranderen. Wie het derde seizoen gezien heeft – seizoen 3 verschijnt bij ons op DVD in november – weet uiteraard hoe het eindigt. Dat einde heeft verstrekkende gevolgen voor Tommy en de familie. Tommy Shelby zal zich opnieuw moeten bewijzen en aantonen dat hij zijn familie nog steeds diep in het hart draagt. Wie hij daarbij zal betrekken en wat zijn ‘grotere’ plannen zijn, wilde Murphy uiteraard niet prijsgeven. Volgens hem is Tommy Shelby iemand die nooit van ophouden weet, iemand die steeds meer wil: meer rijkdom, meer macht…
    Over het gerucht dat er een mogelijke film volgt, twijfelt hij: “Het idee op zich is sexy, maar ik zal pas kunnen beslissen als ik het voorstel te zien krijg, want het moet passen, je kunt het medium waar je groot bent geworden, niet zomaar in de steek laten.”

    Na dit vierde seizoen volgt er ook nog een vijfde seizoen.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems