1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Safe sluit Canneseries

    Safe sluit Canneseries

    Datum: 17/02/2018

    Nadat eerder bekend werd dat The Truth About The Harry Quebert Affair van Jean-Jacques Annaud het eerste Canneseries-festival zal openen is nu ook de serie bekend die het festival zal afsluiten. Het betreft Safe, de serie die bedacht werd door misdaadauteur Harlen Coben en geschreven door Danny Brocklehurst (Ordinary Lies), de Britse scenarist die eerder samenwerkte met Coben aan de serie The Five.

    In Safe wordt de hoofdrol gespeeld door Michael C. Hall (Dexter, Six Feet Under). Hij speelt Tom, een man die na het overlijden van zijn vrouw instaat voor de opvoeding van zijn twee dochters. Het gezin leeft in een mooie buurt, is omringd door vrienden en voor de vader wenkt een nieuwe relatie. Maar wanneer de oudste dochter onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt, beseft vader dat hij eigelijk niks weet van de mensen die hem omringen. Is er iemand die écht alles weet over zijn partner, zijn kinderen, zijn minnaars, zijn ouders, zijn vrienden?

    Naast Michael C. Hall zien we ook nog Amanda Abbington (de echtgenote van Dr. Watson in Sherlock), Audrey Fleurot (Engrenages, Les Témoins) en Emmett J. Scanlan (The Fall). De serie wordt geproduceerd door RED Production Company, de producent van de sterke Britse serie Happy Valley.

    Safe zal in de loop van 2018 bij ons te zien zijn op Netflix.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems