1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Scenarist van Sicario waagt zich aan tv-serie

    Scenarist van Sicario waagt zich aan tv-serie

    Datum: 9/05/2017

    Taylor Sheridan (zie foto) is very hot op dit moment. Hij maakte zijn debuut als scenarist met het uitstekende Sicario. Daarna volgden Hell Or High Water, waarvoor hij een Oscarnominatie kreeg, en Wind River, zijn debuut als regisseur met Jeremy Renner en Elizabeth Olsen in de hoofdrollen. De film moet nog moet  bij ons verschijnen, maar werd eerder geselecteerd voor Un Certain Regard op het afgelopen Festival van Cannes.

    Het volgende project van Sheridan wordt er eentje om zeker naar uit te kijken want het betreft de tv-serie, Yellowstone, die hij gaat maken voor het gloednieuwe Paramount Network (het gerestylede Spike).

    De serie gaat over de familie Dutton met aan het hoofd John Dutton. Zij zijn eigenaar van een van de grootste ranches van Amerika. De ranch grenst aan de eigendommen van enkele grootgrondbezitters, een indianenreservaat en het Yellowstone National Park, waarvan de overheid eigenaar is. Het zijn dan ook deze drie partijen die het de Duttons onafgebroken lastig maken…

    Sheridan zou enkele van de episodes zelf regisseren. Volgens iemand van Paramount zou Yellowstone een zeer sexy serie worden die tegelijkertijd donker, zeer gewelddadig en humoristisch is. Volgens de makers laat de serie het beste en het slechtste van Amerika zien, gezien door de ogen van een familie die beide vertegenwoordigt. Dat belooft! Over de rolverdeling is nog niks bekend. Wel weten we dat de serie 10 afleveringen telt en begin 2018 op antenne gaat.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems