1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Sean Penn krijgt hoofdrol in een sf-serie

  Sean Penn krijgt hoofdrol in een sf-serie

  Datum: 3/10/2017

  Sean Penn en Natascha McElhone (Designated Survivor, Californication) (zie foto) zullen de hoofdrollen spelen in The First, een nieuwe sf-serie die bedacht werd door Beau Willimon (zie foto), de bedenker van House Of Cards. De serie over de eerste menselijke ruimtemissie naar Mars, zou volgend jaar in première gaan op Hulu, de zender van The Handmaid’s Tale, en Channel 4.

  Hoewel er nog geen enkel detail is prijsgegeven over de rollen die beide acteurs zullen vervullen, is het wel bekend dat de serie zich niet enkel zal focussen op de astronauten, maar ook op hun families en vrienden en op het team dat de reis begeleidt van op Aarde.

  Dit betekent voor Sean Penn zijn eerste grote rol in een tv-serie. Voorheen was hij op televisie een paar keer te zien in een gastrol in o.a. Ellen, The Larry Sanders Show, Two And A Half Man en Friends, waarin hij Eric speelde, de leraar die zowel met Phoebe als met haar tweelingzus Ursula een liefdesrelatie had. Penn zal ook te zien zijn in een American Lion, een biografische miniserie over Andrew Jackson, de zevende President van de Verenigde Staten. • Naar het overzicht van nieuwsitems