1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Tabula Rasa heeft een eerste trailer

    Tabula Rasa heeft een eerste trailer

    Datum: 22/04/2017

    Tijdens Séries Mania was er ook een gedeelte voorbehouden aan professionals, mensen uit de industrie die bvb. verantwoordelijk zijn voor de aankoop. Eén van de series die daar getoond werd was het Vlaamse Tabula Rasa, een prestigieuze serie waarvan heel wat verwacht wordt. Op basis van de (schitterende) trailer lijkt dit inderdaad een project om fier op te zijn.

    De psychologische thriller vertelt het verhaal van een jonge vrouw met geheugenverlies die de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak. Veerle Baetens vertolkt de hoofdrol in de reeks, en schreef samen met showrunner Malin-Sarah Gozin (bekend van ondere andere Clan) en Christophe Dirickx (bekend van De Helaasheid Der Dingen) mee aan het scenario. Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor onder andere Stijn Van Opstal, Natali Broods, Peter Van den Begin, Gene Bervoets, Jeroen Perceval en Hilde Van Mieghem.

    Voor Baetens is dit de eerste keer sinds lange tijd dat ze terug op de Vlaamse televisie te zien zal zijn, na een hele reeks buitenlandse producties. De reeks werd geregisseerd door Jonas Govaerts (bekend van onder andere de film Welp) en Kaat Beels (bekend van onder andere Beau Séjour).

    Tabula Rasa is ten vroegste in het najaar van 2017 te zien op Eén.

    Kijk hier naar de uitstekende trailer



  • Naar het overzicht van nieuwsitems