1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • The Avengers krijgt tv-remake

    The Avengers krijgt tv-remake

    Datum: 19/01/2018

    De ouderen onder ons kennen wellicht nog The Avengers. Nee, niet die van Marvel maar die van de gelijknamige Brits serie die te zien was van 1961 tot 1969.

    Wel voor hen is er goed nieuws! Fred Dekker (Robocop 3, Tales From The Crypt, Night Of The Creeps, Star Trek: Enterprise) en zijn kompaan Shane Black (The Nice Guys, Lethal Weapon, Last Action Hero, Iron Man 3) , zijn momenteel voor Warner Bros bezig met het schrijven van het script voor een pilot. Dekker vertelde ook nog dat het verhaal zich afspeelt in de jaren ’60 met andermaal John Steed en Emma Peel als hoofdpersonages en dat het een mix wordt van The Ipcress File (de uitstekende spionagefilm met Michael Caine) en Doctor Who.

    De serie werd 20 jaar geleden bewerkt tot een langspeelfilm met Uma Thurman en Ralph Fiennes als Steed en Peel en Sean Connery als hun vijand. De film werd een grandioze flop aan de boxoffice en won de Razzie Award voor slechtste remake van het jaar. Hopelijk hebben Black en Dekker (sorry, maar wij kunnen er niet aan doen…) meer succes!

  • Naar het overzicht van nieuwsitems