1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • The L Word maakt zijn comeback!

    The L Word maakt zijn comeback!

    Datum: 18/07/2017

    Een van de meest invloedrijke series maakt volgens Deadline, binnen afzienbare tijd zijn terugkeer. Showtime is immers bezig met een vervolg op The L Word, de spraakmakende serie uit 2004 over de lesbische gemeenschap in West Hollywood.
    Drie actrices van de originele cast komen aan boord als uitvoerend producent en moest het project doorgang vinden, ook als actrice. Het gaat hier om Jennifer Beals, die Bette speelde, Kate Moennig (Shane) die we kennen als de rechterhand van Ray Donovan, en Leisha Hailey die de rol van Alice vertolkte. Bedoeling is dat de serie zich verder verdiept in het leven van de vrouwen, hun problemen en hun liefdesverhalen. De kans is groot dat andere actrices uit de originele serie hun opwachting maken in een gastrol.

    De bedenker van de serie, Ilene Chaiken, blijft aan boord als uitvoerend producent, maar zal niets te maken hebben met het script want zij heeft haar handen vol als showrunner van de muziekserie Empire. Showtime is dus druk op zoek naar een nieuwe scenarist/uitvoerend producent/showrunner die banden heeft met de lesbische gemeenschap.



  • Naar het overzicht van nieuwsitems