1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Timeless krijgt dan toch een tweede seizoen!

    Timeless krijgt dan toch een tweede seizoen!

    Datum: 20/05/2017

    Enkele dagen nadat NBC Timeless cancelde (zie Verlengd of stopgezet), volgt nu het nieuws dat de zender zijn mening heeft herzien en de serie over tijdreizen dan toch verlengt met een tweede seizoen. Vooral dankzij de reacties van de fans is het onmogelijke gebeurd en krijgt de serie met tijdreizigers Abigail Spencer (Rectify) en Matt Lanter (90210) dan toch een tweede seizoen. Het ongelooflijke verhaalvan een netwerkzender die terugkeert in de tijd om zijn mening te herzien…

    “Ik ben al twintig jaar actief in deze branche en nog nooit heb ik in al die tijd zoiets ervaren. De liefde en steun van de fans was onbeschrijfelijk en heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat er een nieuw seizoen komt!,” tweette Abigail Spencer.

    Bedenker Eric Kripke tweette dat het tweede seizoen 10 afleveringen zal tellen en volgend jaar op antenne gaat. In Timeless keren drie tijdreizigers terug in de tijd om een aantal dieven in te rekenen en om ervoor te zorgen dat de geschiedenis bewaard blijft. De serie wordt bij ons nog nergens uitgezonden.


  • Naar het overzicht van nieuwsitems