1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Vanaf 23 mei wordt HBO Max gewoon Max

    Vanaf 23 mei wordt HBO Max gewoon Max

    Datum: 14/04/2023


    Na het samengaan van HBO Max en Discovery+ was de enige vraag die ons nog restte: wanneer komt er een nieuwe naam?

    Wel na maanden gissen is de kogel eindelijk door de kerk: vanaf 23 mei start de samenwerking tussen HBO Max en Discovery+ officieel en zal de streamingdienst voortaan simpelweg Max heten.

    De ‘nieuwe’ streamer zal de films en tv-series blijven tonen van HBO Max en een groot (niet alles) gedeelte van het product dat voorheen exclusief te zien was via Discovery+. De prijs voor een maandabonnement varieert van $9.99 tot $19.99.

    Op de persvoorstelling werd verder aangekondigd dat er heel wat nieuw product in aantocht is. Zo komt er een serie die gebaseerd is op The Conjuring, een gloednieuwe Harry Potter-serie (zie nieuwsbericht op deze site) en een spin-off van The Big Bang Theory. Verder zijn er twee grootse animatieprojecten op komst: Gremlins: Secret Of The Mogwaï en Peter And The Wolf. Tot slot wordt er ook nadruk gelegd op reality programma’s zoals Barbie Dreamhouse Challenge en SmartLess: On The Road, een docuserie met acteurs Jason Bateman, Will Arnett en Sean Hayes die met hun podcast doorheen Amerika reizen.



  • Naar het overzicht van nieuwsitems