1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Vanaf 26 maart op Telenet: De Dag

    Vanaf 26 maart op Telenet: De Dag

    Datum: 20/03/2018

    De Dag is de eerste en langverwachte fictiereeks van Jonas Geirnaert (jurylid in De Slimste Mens) en Julie Mahieu, geregisseerd door Gilles Coulier (Bevergem) en Dries Vos (Patrouille Linkeroever, De Biker Boys).

    Bij een bankoverval ontspint zich een dag lang een spannend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt in iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel. De reeks is vanaf 26 maart integraal beschikbaar via Play en Play More van Telenet. De Dag is later dit jaar ook te bekijken op zender VIER.

    De cast is ronduit indrukwekkend met een hoofdrol voor Sofie Decleir en met verder ook nog Jeroen Perceval, Titus De Voogdt, Geert van Rampelberg, Bert Haelvoet, Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Ruth Becquart, Johan Van Assche, Marijke Pinoy, Lynn Van Royen, Wine Dierickx, Imani De Caestecker, Zouzou Ben Chikha, Jelle De Beule, Bob Snijers, Per Janssens, Serge-Henri Valcke, Marijke Pinoy, Katelijne Verbeke, Liesa van der Aa, Tom Vermeir, Dominique Van Malder en Serge-Henri Valcke.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems