1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Vanaf 8 december op Syfy: The Librarians

    Vanaf 8 december op Syfy: The Librarians

    Datum: 4/12/2014

    Wie in Vlaanderen een abonnement heeft op Rio kan vanaf 8 december (1 dag nà de VS en gelijktijdig met 120 andere landen) kijken naar de nieuwe serie The Librarians, een avonturenserie die omschreven wordt als de ‘Indiana Jones van televisie’. Hoewel we nooit fan geweest zijn van Syfy, geven we ze toch het voordeel van de twijfel want series als Alphas en Haven waren best leuk om naar de kijken, zeker voor de fans van sciencefiction.

    The Librarians is gebaseerd op de gelijknamige filmfranchise die in de videotheek behoorlijk succesvol was. Voeg daar nog eens Rebecca Romijn (ooit Mystique in X-Men) aan toe en je mag er van ons op aan dat de serie al vanaf z’n start op een trouwe fanbase zal kunnen rekenen. Als je de films niet gezien hebben, is dat helemaal niet erg want de reeks begint zeven jaar later. Het hoofdpersonage Flynn Carson heeft zijn vriendin verloren en is karakterieel een beetje ontspoord. De serie begint vanaf nul, wat een duidelijk voordeel is als je niet vertrouwd bent met de drie films. Naast Romijn zien we in de mannelijke hoofdrol Noah Wyle, die veertien seizoenen lang te zien was in ER en ook de hoofdrol speelt in die andere sf-serie Falling Skies.

    The Librarians
    gaat over een oude geheime organisatie die gevestigd is in de kelders van de Openbare Metropolitan Bibliotheek en die de niets vermoedende wereld beschermt tegen de magische realiteit die overal rond ons aanwezig is. De Librarians lossen onmogelijke mysteries op, vechten tegen bovennatuurlijke bedreigingen en beschermen belangrijke artefacten van over de hele werend.

    Kijk hier naar de trailer

  • Naar het overzicht van nieuwsitems