1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Vanaf 8 september op Eén: De Ridder s4

    Vanaf 8 september op Eén: De Ridder s4

    Datum: 25/08/2016

    Op donderdag 8 september start op Eén het vierde en laatste seizoen van De Ridder. Ditmaal geen 13 afleveringen met afgeronde verhalen, maar 8 afleveringen met één doorlopend verhaal: de bordeelmoorden.

    Wanneer op een avond zes mensen brutaal worden vermoord in het luxebordeel 'Limbo', gaat substituut Helena De Ridder (Clara Cleymans) op zoek naar de dader. Ze krijgt daarbij de hulp van hoofdinspecteur Zohra El Zarkaoui (Dahlia Pessemiers-Benamar) en een nieuwe onderzoeksrechter, de knappe en doortastende Pieter-Jan Aelbrecht (Joris Van den Brande). De schokkende moordpartij in het bordeel betekent het startpunt van een intensief en slopend moordonderzoek.

    Dag en nacht volgen we Helena & co terwijl ze zich steeds dieper ingraven in het dossier. Onder de slachtoffers van de bordeelmoorden bevinden zich drie prostituees, een jonge buitenwipper, een ambtenaar van de BBI en een schimmige Franse zakenman. Een zevende slachtoffer is ernstig verwond, maar zijn leven wordt gered dankzij een snelle en koelbloedige interventie van Zohra.

    Elk slachtoffer heeft zijn eigen verhaal, achter elke dode schuilt een mogelijk motief voor de moord. Terwijl de levens van slachtoffers en nabestaanden aflevering na aflevering zorgvuldig worden ontrafeld, ontstaat een waaier aan heel diverse verhalen. We zien in deze rollen onder andere Mathias Sercu, Carry Goossens, Ini Massez, Lotte Heijtenis en Joren Seldeslachts terug.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems