1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Vanaf dinsdag op Eén: Zie Mij Graag

  Vanaf dinsdag op Eén: Zie Mij Graag

  Datum: 17/02/2017

  Vanaf dinsdag 21 februari kunnen de liefhebbers van ‘een lach en een traan’ op Eén kijken naar de herkenbare 13-delige fictiereeks Zie Mij Graag.
  Na het bedrog van haar man Ben (Stan Van Samang) zet Anna (Alejandra Theus) een punt achter hun huwelijk en probeert ze haar leven met goede moed terug op de rails te zetten. Maar hoe moet ze nu verder met haar leven en haar kinderen Lou en Vic, waardoor ze voor eeuwig verbonden zal blijven met haar ex? Hoewel ze soms liever permanent onder haar fleecedeken zou wonen, probeert Anna haar nieuwe leven enthousiast te omarmen. Gesteund door haar twee beste vriendinnen Saskia (Ini Massez) en Nicole (Tine Embrechts) en de nodige shapewear gaat ze vol frisse moed op zoek naar een nieuwe balans in haar leven en wie weet… een nieuwe prins op het witte paard. Intussen worstelt Ben zelf ook met problemen, samen met zijn beste vriend Gunther (Wouter Bruneel), de man van Saskia.

  Zie mij graag werd bedacht en geschreven door Siska Leemans (Kinderen van Dewindt, Emma) en Hilde Pallen (Tom & Harry, Dubbelleven), die voor de reeks uit hun eigen levenservaring hebben geput. Cecilia Verheyden (Achter de wolken, Vermist) en Toon Slembrouck (Tom & Harry, Rang 1) namen samen de regie voor hun rekening.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems