1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Vanaf maandag op VIJF: The Mysteries Of Laura

    Vanaf maandag op VIJF: The Mysteries Of Laura

    Datum: 31/01/2015

    Maandag start VIJF met de nieuwe serie The Mysteries Of Laura, een remake van de succesvolle Spaanse serie Los Misterios De Laura. De serie draait rond Laura Diamond, een gescheiden moeder en rechercheur die deze twee aspecten van haar leven zo goed mogelijk probeert te combineren. Laura lost als detective bij de New Yorkse politie zaak na zaak succesvol op. Terwijl ze haar werk combineert met het zorgen voor haar (moeilijke) tweelingzonen, probeert ze ook nog eens haar soon-to-be-ex-husband, die ook haar baas is, de scheidingspapieren te laten ondertekenen.

    De hoofdrol in deze serie wordt gespeeld door Debra Messing die bij het grote publiek vooral bekend geworden dankzij haar hoofdrol in de hitserie Will And Grace en die recentelijk ook nog te zien was in de inmiddels gestopte serie Smash.

    In Nederland werd de Spaanse serie ook bewerkt tot een eigen versie. Daar sloeg Rechercheur Ria echter niet aan en flopte grandioos, wellicht omdat de serie het politiewerk niet zo au sérieux nam en meer gefocust was op het humoristische. Hopelijk brengt de Amerikaanse Laura het er bij ons beter van af.
    Leuke bijkomstigheid: de pilot (en nog één andere aflevering) werd geregisseerd door McG, de regisseur van 3 Days to Kill, This Means War, Terminator Salvation en Charlie's Angels.


  • Naar het overzicht van nieuwsitems