1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Vanaf morgen op BBC One: One Of Us

    Vanaf morgen op BBC One: One Of Us

    Datum: 22/08/2016

    Morgen begint op BBC One een serie om niet te missen. Het verhaal speelt zich af in Edingburgh en de Schotse Highlands. De families Elliot en Douglas kennen elkaar door en door, maar wanneer twee van hen op een verschrikkelijke manier vermoord worden, worden hun levens volledig door elkaar geschud. Hun relaties – zowel onderling als tussen de familieleden - worden extreem op de proef gesteld. Bij de zoektocht naar antwoorden vallen er lijken uit de kast en worden oude wonden opengereten. Iedereen heeft blijkbaar geheimen te verbergen.

    One Of Us werd geschreven door Jack en Harry Willimas, de scenaristen die ook verantwoordelijk waren voor The Missing. In een interview met Digital Spy vertelden ze dat ze gefascineerd zijn door Agatha Christie en dat ze geprobeerd hebben een hedendaagse versie te brengen. Voor de schrijvers was het belangrijk dat er heel wat cliffhangers en onverwachte wendingen waren zodat de mensen in de serie gezogen worden en erover praten. Wat zij ook bevestigden is dat alle vragen – in tegenstelling tot The Missing – aan het einde van de vierde aflevering zullen worden beantwoord. Het is is absoluut niet te bedoeling om een vervolg te maken.

    De cast is navenant: BAFTA-winnares Georgina Campbell, Adrian Edmonson (The Young Ones, War & Peace), Laura Fraser (Breaking Bad), Juliet Stevenson (Atlantis, The Hour), John Lynch (The Fall), Joanna Vanderham (Dancing On The Edge), Joe Dempsie (Skins, Game Of Thrones) Julie Graham (Shetland, The Bletchley Circle), Gary Lewis (Outlander, Billy Elliot), Steve Evets (Rev) en Kate Dickie (Game Of Thrones).

    Naar verluidt is dit een miniserie om niet te missen!

    Kijk hier alvast naar de trailer




  • Naar het overzicht van nieuwsitems