1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verwacht in juli

  Verwacht in juli

  Datum: 2/07/2018

  Hoewel juli en augustus niet echt maanden zijn om uit te pakken met topseries, moeten we toegeven dat juli alvast twee topseries voor ons in petto heeft. Eerst en vooral is er Sharp Objects, de nieuwe serie van de regisseur van Big Little Lies over een journaliste met een psychiatrisch verleden die terugkeert naar haar geboorteplaats om er verslag uit te brengen van een gruwelijke moord. Dan is er ook nog het langverwachte zesde seizoen van Orange Is The New Black. De vraag die zich meteen stelt is hoe het nu verder moet met Litchfield en met de revolterende ‘inmates’ die er aan het einde van seizoen vijf een echt zootje van gemaakt hadden.

  Verder is er in juli ook nog de première van het tweede seizoen van The Team. Interessant want in dit seizoen mag ‘Gouden Nimf’-winnaar Lynn Van Royen starten aan de zijde van Marie Bach Hansen, onze favoriet uit The Legacy. Waar wij persoonlijk ook aan verknocht zijn is UnREAL, een ‘guilty pleasure’ over de gebeurtenissen àchter de schermen van een populaire reality show à la Bachelor. Leuke bijkomstigheid is dat in dit seizoen de ‘bachelor’ voor het eerst een vrouw is, vertolkt door de ravissante Caitlin FitzGerald uit Masters Of Sex en Rectify.

  Aan herhalingen is er deze maand ook geen gebrek. Zo zendt Canvas de komische serie Green Wing en de knappe documentaire O.J.: Made In America opnieuw uit en kun je op Eén kijken naar Maigret met in de hoofdrol Rowan Atkinson (deze reeks was eerder te zien op NPO en BBC First). BBC First en Canvas spelen in op het komende vijfde seizoen van Luther door opnieuw het eerste én het vierde seizoen uit te zenden. Indien je de serie nog niet gezien hebt dan is dit een absolute must. BBC First heeft ook beloofd de andere seizoenen te zullen uitzenden.

  Zoals elke maand pakt ook Netflix uit met tal van nieuwe series. Good Girls, met in een van de hoofdrollen Christina Hendricks uit Mad Men, lijkt een leuke, actievolle comedy over drie huisvrouwen die besluiten een supermarkt te beroven terwijl Sacred Games, een Indische serie gebaseerd op een uitstekend boek, wel eens de verrassing van de maand zou kunnen worden. Verder zijn er ook een paar uitstekende Britse series op komst: de scherpe huwelijkskomedie Delicious, de remake Picnic At Hanging Rock en de thrillers Next Of KinDark Heart en het verrassend sterke Keeping The Faith dat in Engeland voor waanzinnige kijkcijfers zorgde. Genoeg materiaal dus om tussen het WK en de Tour de France door ook nog eens naar wat anders te kijken.

  Wellicht volgen er nog een paar verrassingen in de tweede helft van de maand.


  2 juli O.J.: Made In America Canvas
  3 juli Green Wing Canvas
  3 juli Good Girls Netflix
  3 juli UnREAL s3 Fox
  6 juli Anne With An E s2 Netflix
  6 juli Sacred Games Netflix
  8 juli Quantico s2 Q2
  8 juli The Woman In White BBC First
  9 juli Sharp Objects Telenet
  9 juli Next Of Kin BBC First
  9 juli The Last Kingdom s2 Q2
  11 juli Picnic At Hanging Rock BBC Two
  12 juli Keeping Faith BBC One
  12 juli New Tricks s10 BBC One
  13 juli Maigret s1 Eén
  14 juli Luther s1 BBC First
  14 juli Delicious NPO 1
  15 juli Bonusfamiljen s2 Netflix
  21 juli Dark Heart Canvas
  23 juli The Team s2 Telenet
  24 juli Midsummer Murder s7 BBC First
  27 juli Orange Is The New Black s6 Netflix
  TBA Luther s4 Canvas
  TBA El Chapo s3 Netflix

 • Naar het overzicht van nieuwsitems