1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Verwacht in juni (UPDATE)

    Verwacht in juni (UPDATE)

    Datum: 9/06/2017


    UPDATE


    Deze week startte op Sundance Channel het derde seizoen van de uitstekende Britse comedyserie Catastrophe met in haar laatste rol Carrie Fisher. Zondag start op BBC One het derde seizoen van de romantische actieserie Poldark. Ook is er Juste Un Regard, de nieuwe serie van Harlan Coben, de succesvolle misdaadauteur en showrunner van The Five. Deze miniserie is gebaseerd op het boek 'Momentopname' ('Just One Chance'). Afronden doen we met het derde seizoen van Granchester, de Britse detectiveserie met in de hoofdrol James Norton, als de speurende priester.
    ______________________________________________________________________________________________

    Juni kondigt zich aan als een maand met weinig uitschieters, maar met veel interessante series die wel eens het predicaat ‘topper’ zouden kunnen krijgen. De uitschieter voor ons is het vijfde seizoen van Orange Is The New Black, naar verluidt het donkerste seizoen tot nu toe. Voor de Vlaamse kijkers is er It’s Showbizz, de nieuwe serie van Bart – Quiz Me Quick – De Pauw. Een serie die dit keer over de showbizz gaat, meer bepaald over mensen die denken dat ze het kunnen waarmaken in de showbizzwereld. Andere series die onze aandacht trekken zijn GLOW over de eerste vrouwencatch en Gypsy, een serie met Naomi Watts als een therapeute die haar neus net iets teveel in het leven van haar patiënten steekt.

    Een serie die je zeker niet mag missen in Born To Kill, een ijzig koele thrillerserie over een psychopaat in wording. De eerste twee afleveringen die wij konden bekijken op Séries Mania zagen er in elk geval zeer hoopvol uit. Verder zijn er ook nog de eerste twee seizoenen van Lucky Man, een ‘superheldenserie’ gecreëerd door Stan Lee, de scenarist van de meeste Marvel-verfilmingen. In deze serie draait alles rond een politieman die aan de grond zit. Maar wanneer de nood het hoogst is, is de redding nabij: onze anti-held ontwaakt na een nachtje seks met een armband die hem in staat stelt zijn geluk zelf te bepalen. James Nesbitt uit The Missing vertolkt de hoofdrol. In het eerste seizoen is er ook een belangrijke rol weggelegd voor de verrukkelijke Nederlandse actrice Thekla Reuten.

    Verder biedt juni ook nog een stevige portie ‘Britse misdaad’ met naast Born To Kill ook nog Midsummer Murders, The Coroner, Maigret en Rillington Place. Voor de fans van comedy, adviseren we tot slot The Last Man On Earth, in de VS al goed voor vier seizoenen.

    Een (voorlopig) overzicht:

    1 juni Rillington Place BBC First
    2 juni Flaked s2 Netflix
    3 juni UNreal s2 NPO 3
    4 juni The Pacific Telenet
    The Last Man On Earth s1 Q2
    The Last Kingdom s1 Q2
    5 juni Fear The Walking Dead s3 AMC
    6 juni Shadowhunters s2 deel 2 Netflix
    The Coroner s2 BBC First
    Catastrophe s3 Sundance Channel
    8 juni It’s Showbizz Telenet
    9 juni Orange Is The New Black s5   Netflix
    10 juni Granchester s3 NPO 2
    11 juni Stan Lee’s Lucky Man s1 Telenet
    Poldark s3 BBC One
    12 juni Midsummer Murders s11 BBC First
    13 juni Stan Lee’s Lucky Man s2 Telenet
    15 juni You Me Her s2 Netflix
    Juste Un Regard TF1
    16 juni The Ranch pt. 3 Netflix
    18 juni Generation Kill Telenet
    22 juni Born To Kill BBC First
    23 juni GLOW Netflix
    24 juni Maigret: Night At The Crossroads BBC First
    30 juni Gypsy Netflix

  • Naar het overzicht van nieuwsitems