1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • VRT koopt Klem

    VRT koopt Klem

    Datum: 22/03/2017

    BNN-VARA laat in een persbericht weten dat NPO 1 de tiendelige serie Klem verkocht heeft aan Eén. Naar verwachting zal Klem dit najaar te zien zijn op de publieke zender. Eerder was ook al Penoza op Eén te zien.

    Klem vertelt het verhaal over de weduwnaar Hugo (Barry Atsma). Hij heeft een hoge baan bij de Belastingdienst en leeft een rustig leven met zijn twee dochters. Dit alles verandert wanneer zijn jongste dochter hartsvriendinnen wordt met de dochter van de beruchte crimineel Marius (Jacob Derwig).
    Doordat de levens van de twee meisjes zo hecht met elkaar verbonden zijn, raken ook de levens van hun vaders steeds meer met elkaar verweven, met alle noodlottige gevolgen van dien. Georgina Verbaan is te zien in de rol van Kitty, de vrouw van crimineel Marius.

    De serie werd in Nederland door gemiddeld 1,4 miljoen mensen bekeken (exclusief uitgesteld kijken en terugkijken op Uitzending Gemist). Het tweede seizoen wordt dit najaar opgenomen en vermoedelijk in het najaar van 2018 uitgezonden.


  • Naar het overzicht van nieuwsitems