1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Woodley, Dern en Kravitz vervoegen cast van s2

    Woodley, Dern en Kravitz vervoegen cast van s2

    Datum: 20/02/2018

    Nadat eerder Reese Withersppon, Nicole Kidman en Meryl Streep al toezegden, bevestigde HBO dat nu ook Shailene Woodley, Zoë Kravitz en Laura Dern zullen meespelen in het tweede seizoen van de prijswinnende serie Big Little Lies.

    In het tweede seizoen is Celeste Wright (Kidman) het spoor bijster, maar ze is vastbesloten om voor haar gezin te vechten en opnieuw de vrouw te worden die ze vroeger was. Madeline Martha Mackenzie (Witherspoon) ontdekt dat goede bedoelingen niet altijd leiden tot de juiste resultaten. Ze wordt geconfronteerd met Perry’s dood en probeert in het reine te komen met haar huwelijk en gezin. Jane Chapman (Woodley) probeert een nieuw leven op te bouwen voor haar en haar zoon Ziggy, terwijl ze de onverwachte dood van Perry probeert een plaats te geven. Renata Klein (Dern) wordt geconfronteerd met nieuwe problemen in haar huwelijk en Bonnie Carlson (Kravitz) heeft het moeilijk om de dood van Perry te verwerken en wordt geconfronteerd met demonen uit haar verleden.

    Volgens HBO verkent het tweede seizoen opnieuw “de kwaadaardigheid van de leugen, de duurzaamheid van vriendschappen, de broosheid van het huwelijk en de vicieuze felheid van gezond ouderschap”. Het tweede seizoen wordt verwacht in 2019.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems