1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Wordt Alias Grace de nieuwe Handmaid’s Tale?

    Wordt Alias Grace de nieuwe Handmaid’s Tale?

    Datum: 21/07/2017

    Op basis van de namen en de trailer ziet het er naar uit dat Alias Grace even succesvol kan worden als The Handmaid’s Tale.
    De namen die aan deze serie verbonden zijn, zijn niet de minste: het verhaal is gebaseerd op een boek van Margaret Atwood, de regie wordt gevoerd door Mary Harron, de regisseuse van American Psycho, het script werd geschreven door Sarah Polley (Stories We Tell) en Sarah Gadon (11.22.63) speelt de hoofdrol.

    Gadon speelt de rol van Grace Marks, een bediende die in 1843 dreigt veroordeeld te worden voor de moord op haar werkgever, de rijke boer Thomas Kinear, en zijn meid Nancy Montgomery die ook zijn minnares was. Samen met Grace Marks werd ook James McDermott, een andere bediende, beschuldigd van de moord. De serie is gebaseerd op het prijswinnende boek uit 1996 van de Canadese auteur Margaret Atwood, die ook verantwoordelijk was voor 'The Handmaid’s Tale'.

    Naast Gadon zien we ook Paul Gross, Anna Paquin, Zachary Levi, Kerr Logan en Edward Holcroft. Netflix zendt de serie deze herfst uit.

    Kijk hier naar de trailer






  • Naar het overzicht van nieuwsitems