1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • ZES biedt enkel films en series

    ZES biedt enkel films en series

    Datum: 27/09/2016

    Op donderdag 6 oktober om 18.00 start de gloednieuwe film- en seriezender ZES. De nieuwe zender brengt niet alleen films, ZES zorgt ook voor Amerikaanse verrassingen met gloednieuwe series. Adjunct-programmadirecteur Miguel Casier: “Met de Vlaamse premières van series als Supergirl, Zoo, Animal Kingdom en een gloednieuw seizoen van Hawaii Five-0 brengt ZES meteen een pak nagelnieuwe programma’s naar de Vlaamse huiskamers.”

    Elke weekdag krijgt een duidelijk thema in prime time. Maandag wordt blockbusterdag. Op dinsdag passeren de 'classics' de revue, films die je tranen van het lachen of kippenvelmomenten bezorgden. Woensdagavond is 'family night', films voor het hele gezin denk aan Puss In Boots of Harry Potter. Op donderdag maakt ZES de Vlaamse beeldbuis onveilig met een waaier aan 'explosieve actiefilms'. Vanaf vrijdag zijn er marathonuitzendingen van de serie Zoo en ook op zaterdag is het bingewatchen geblazen met de beste crime series. Double trouble op zondag: eerst vliegen de superkrachten van Supergirl en Arrow in het rond, daarna is het fun geblazen dankzij de sitcoms.

    Zoo, de serie over het dierenrijk dat in opstand komt, is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Patterson. Overal ter wereld vinden er plots gruwelijke dierenaanvallen plaats. Jackson Oz en zijn team moeten het raadsel achter deze bloedstollende pandemie zien te ontsluieren, voordat het dierenrijk dat van de mens ten onder brengt. In de VS is de serie redelijk populair want CBS bestelde zopas een derde seizoen van de reeks.

    Supergirl werd dan weer gecreëerd door de producers van succesvolle superheldenseries als The Flash en Arrow. Op de Critic's Choice Awards won de serie de titel van meest beloftevolle nieuwe serie én de publieksprijs voor beste nieuwe tv-drama. Het tweede seizoen is reeds ingeblikt en gaat in de VS van start in oktober 2016. Melissa Benoist is te zien als Kara Zor-El, het nichtje van Superman dat haar superkrachten jarenlang verborgen hield voor de buitenwereld. Beetje bij beetje transformeert Kara in een superheldin die waakt over National City en haar inwoners beschermt tegen het kwaad.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems