1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verwacht in augustus (UPDATE 2)

  Verwacht in augustus (UPDATE 2)

  Datum: 27/08/2017


  UPDATE 2


  Vanaf vanavond begint op NPO3 het vijfde en laatste seizoen van de Nederlandse serie Penoza. Dit seizoen dat tien afleveringen telt, speelt zich anderhalf jaar af na het vierde seizoen. Het gaat goed met Carmen van Walraven. De business loopt heel vlot en ook haar kinderen lijken gelukkig. Carmen denkt aan stoppen, maar heeft nog maar een paar drugsladingen nodig om echt binnen te zijn. Maar dan dient er een nieuwe garde aan die harder en onvoorspelbaarder is dan ooit. Onder hen bevindt zich de arrogante Leon. Zowel Carmen als Berry beginnen ook een nieuwe relatie, maar als Carmen merkt dat het met haar kinderen verkeerd gaat moet ze iets doen om ze te redden. Nieuwe acteurs in dit vijfde seizoen zijn o.a. de Vlamingen Axel Daeseleire als Marcus Vos, de love interest van Carmen, en Ward Kerremans als de arrogante Leon Kennemans.
  ____________________________________________________________________________________

  UPDATE

  Groot nieuws voor de fans van detectiveromans én van JK Rowling. Vanaf 27 augustus start BBC One met de uitzending van de verfilming van de Cormoran Strike detectiveboeken die Rowling schreef onder de naam Robert Galbraith. Tom Burke uit The Musketeers speelt Cormoran Strike, een voormalig soldaat die privédetective is geworden. Het eerste verhaal, The Cuckoo's Calling, draait rond supermodel Lula Landry die ogenschijnlijk zelfmoord heeft gepleegd.
  In het totaal zullen er drie afzonderlijke verhalen worden uitgezonden: The Cuckoo's Calling, The Silkworm en Career Of Evil.

  _______________________________________________________________________________________________________

  Buiten Netflix zijn er in augustus heel weinig zenders die een nieuwe serie gepland hebben, dat blijkt uit hetgeen zij tot op heden bekend hebben gemaakt.

  Het meest in het oog springend is het langverwachte eerste seizoen van The Defenders, de Marvel-serie die Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage en Iron Fist voor het eerst samenbrengt.

  Verder zijn er ook nog de nieuwe comedyseries Atypical en Disjointed en het vervolg Wet Hot American Summer: Ten Years Later. Op Netlfix kun je ook terecht voor nieuwe afleveringen van Shadowhunters s2B, Orphan Black s5 en Shooter. The Mist, de serie die gebaseerd is op de film die op zijn beurt gebaseerd is op een boek van Stephen King, krijgt z’n première op 25 augustus.

  De BBC heeft tot nu toe nog maar één serie aangekondigd: Trust Me, een drama over een verpleegster die haar job kwijtspeelt en ergens anders begint als dokter, in de hoop haar dochtertje te kunnen onderhouden. De hoofdrol wordt vertolkt door de nieuwe Doctor Who, Jodie Whitaker uit o.a. Broadchurch. Een andere BBC-serie is White Gold, ditmaal met onderschriften op Netflix. Fans van The Inbetweeners moeten dit zeker eens checken.

  Tot slot is er ook nog het tweede seizoen van Les Revenants en van 1992 (dat ditmaal 1993 heet, logisch zouden we zeggen…). Ook nog even dit: Q2 start op 8 augustus met de comedyserie The Comedians, de nieuwe reeks van Billy Crystal. Vreemd genoeg starten ze op dinsdag meteen met de tweede aflevering, waarop de derde aflevering te zien is op woensdag. Wellicht een foutje in de programmatie…

  Een overzicht

  1 augustus Shadowhunters s2B Netflix
  Orphan Black s5 Netflix
  2 augustus Shooter s2 Netflix
  4 augustus Wet Hot American Summer: Ten Years Later Netflix
  6 augustus 1993 Telenet
  8 augustus Trust Me BBC One
  Les Revenants s2 Canvas
  The Comedians Q2
  11 augustus Atypical Netflix
  White Gold Netflix
  18 augustus The Defenders Netflix
  22 augustus Power s4 Telenet
  25 augustus Disjointed Netflix
  The Mist Netflix
  27 augustus Strike: The Cuckoo's Calling BBC One

 • Naar het overzicht van nieuwsitems