1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verwacht in maart (UPDATE 4)

  Verwacht in maart (UPDATE 4)

  Datum: 20/03/2018


  UPDATE 4

  Vanavond start op Vitaya het tweede seizoen van Conny & Clyde. Nadat Connie op het einde van het eerste seizoen ontdekt dat haar man Hans niets anders doet dan haar bedriegen, besluit ze als single door het leven te gaan. Maar als matchmaker én boegbeeld van Connie & Clyde is het niet makkelijk om als vrijgezel anderen te koppelen, dus weigert ze aanvankelijk terug te keren naar haar relatiebureau. Zal het haar lukken om terug in de liefde te geloven en haar werk als koppelaarster terug op te nemen? Maar dé verrassing is de programmatie van De Dag, de eerste serie van Jonas Geirnaert en Julie Mahieu (zie Vanaf 26 maart op Telenet: De Dag) over een bankoverval die zich afspeelt over één dag. De serie zit naar verluidt vol met onverwachte wendingen en wordt omschreven als een kat-en-muisspel tussen de overvallers en de politie. De cast in ronduit indrukwekkend.
  ______________________________________________________________________________________________________

  UPDATE 3


  Sinds afgelopen zaterdag kunnen Nederlandse serieverslinders op Videoland, de streamingdienst van RTL, kijken naar het tweede seizoen van het Australische Wolf Creek, de serie die gebaseerd is op de gelijknamige film uit 2005. Verder zijn er aan het eind van de maand nog twee series om naar uit te kijken. Eerst is er nieuwkomer Come Home, een drama van Danny Brocklehurst, de scenarist van o.a. Ordinary Lies (zie ook Verwacht op BBC One: Come Home), vervolgens is er ook nog het vijfde en laatste seizoen van de comedyserie Episodes, met o.a. Top Gear-presentator Matt LeBlanc, ook wel gekend als Joey uit Friends.
  _______________________________________________________________________________________________________

  UPDATE 2

  Nu het tweede seizoen van Salamander er op zit, kunnen we op zondag uitkijken naar de nieuwe serie Gevoel Voor Tumor, een tragikomische fictiereeks over Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde die volop van het leven geniet tot hij plots het dramatische verdict te horen krijgt dat hij kanker heeft. Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken en maken plaats voor een strijd op leven en dood. Tristan, zijn familie en vrienden komen in een verwarrende clash van emoties terecht met humor en liefde als onverwacht neveneffect.
  Verder kun je deze maand ook kijken naar het vijfde seizoen van Jeuk!, de Nederlandse Auwch! Liefhebbers van Britse misdaad kunnen uitkijken naar het achttiende seizoen van Silent Witness en het eerste van de komische politieserie Shakespeare And Hathaway: Private Investigators. Fans van Nordic Noir krijgen dan weer het tweede seizoen van de bovennatuurlijkemisdaadserie Jordskott voorgeschoteld. Tot slot zijn er ook nieuwe seizoenen van Our Girl, Major Crimes en Salem. _________________________________________________________________________________________________
  UPDATE


  Vanaf vanavond is op FOX het tweede seizoen van Atlanta te zien, naar verluidt nog beter dan seizoen 1! Dit seizoen heet voor de verandering Atlanta Robbin' Season. Verder kunnen de fans van Britse misdaad terecht op Netflix voor de miniserie Collateral met Carey Mulligan in de hoofdrol. Tot slot is er deze maand ook nog de start het derde seizoen van het romantische kostuumdrama Poldark.
  _________________________________________________________________________________________________

  Naast verschillende uitstekende series die starten met hun nieuwe seizoen, zijn er in maart ook een paar premières die de moeite lonen. Zo is er de Stephen King-serie Mr. Mercedes over het kat en muis-spel tussen een psychopathische killer die met een gestolen Mercedes op een groep mensen inrijdt en de gepensioneerde detective die hem probeert in te rekenen, de Scandinavische serie Grenseland (bij ons momenteel verfilmd als Grenslanders) over een flik die een moord verdoezelt, het uitstekende Baskets over een man die ervan droomt een professionele clown te worden, de IJslandse serie Stella Blómkvist over een advocate die voor privé detective speelt, de HBO-serie Barry over een huurmoordenaar die geënthousiasmeerd wordt door toneel, het in de VS erg succesvolle The Good Doctor over een autistische dokter en last but not least O Mecanismo, een Braziliaanse fictieserie van de regisseur van Tropa De Elite, over een onderzoek naar de vermeende corruptie binnen de Braziliaanse olie- en bouwfirma’s.

  Heel wat leuke series dus met bovendien de nieuwe seizoenen van Homeland (naar verluidt zeer goed), de grappige, kannibalistische komedie Santa Clara Diet, Sillicon Valley, A Series Of Unfortunate Events, Billions en niet te vergeten het laatste seizoen van Love en het tweede seizoen van de Marvelserie Jessica Jones. Nederlandse kijkers kunnen bovendien ook kijken naar het derde seizoen van Nieuwe Buren.

  Een overzicht

  1 maart Dokter Deen NPO 1
  1 maart Designated Survivor s2 part 2 Netflix
  2 maart Les Affamés Netflix
  2 maart The Good Doctor VTM
  2 maart Nieuwe Buren s3 Videoland
  2 maart Ghost Wars Netlfix
  2 maart Kevin Can Wait Veronica
  2 maart Flikken Maastricht s12 NPO 1
  2 maart Crimi Clowns s3 Q2
  3 maart Stella Blómkvist Canvas
  4 maart Mr. Mercedes Telenet
  6 maart Grenseland Netflix
  7 maart Atlanta s2 FOX
  8 maart S.W.A.T. Veronica
  8 maart Marvel’s Jessica Jones s2 Netflix
  9 maart Shetland s4 Eén
  9 maart Love s3 Netflix
  9 maart Collateral Netflix
  11 maart Baskets Q2
  12 maart The Good Fight s2 Videoland
  14 maart Endeavour s4 NPO 1
  14 maart Doubt Vijf
  16 maart Poldark s3 Eén
  16 maart Jordskott s2 Canvas
  17 maart Below The Surface NPO 3
  18 maart Jeuk! s5    NPO 3
  18 maart Gevoel Voor Tumor Eén
  19 maart Shakespeare And Hathaway BBC First
  20 maart Our Girl s3 BBC First
  20 maart Major Crimes s3 Eén
  20 maart Conny & Clyde s2 Vitaya
  21 maart Shadowhunters: The Mortal Instruments: s3 Netflix
  22 maart Salem s2 Q2
  23 maart O Mecanismo Netflix
  23 maart Santa Clara Diet s2 Netflix
  24 maart Homeland s7 NPO 3
  24 maart Silent Witness s18 Canvas
  26 maart Barry Telenet
  26 maart Silicon Valley s5 Telenet
  26 maart De Dag Telenet
  27 maart Billions s3 Telenet
  30 maart A Series of Unfortunate Events s2 Netflix


   

 • Naar het overzicht van nieuwsitems