1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • After Life heeft een releasedatum!

  After Life heeft een releasedatum!

  Datum: 17/01/2019

  De nieuwe Ricky Gervais-serie After Life – bedacht, geschreven, geregisseerd en vertolkt door de man himself – gaat in première op 8 maart op Netflix.

  Gervais speelt Tony, een man met een perfect leven. Maar wanneer zijn echtgenote Lisa komt te overlijden, wordt Tony een ander persoon. Hij probeert eerst zelfmoord te plegen, maar besluit dan zo lang mogelijk te leven om de wereld te straffen door te doen wat hij maar wil. Tony beschouwt dit als een gave, een soort van superkracht om niets te geven om anderen of zichzelf. Maar dat blijkt moeilijker dan gedacht wanneer iedereen die gezellige kerel die hij ooit was, probeert te redden.

  In de rolverdeling zien we Kerry Godliman (Derek), Tom Basden (David Brent: Life On The Road), Tony Way (Edge Of Tomorrow), David Bradley (The Harry Potter-films, Game of Thrones), Ashley Jensen (Extras), Penelope Wilton (Downton Abbey), David Earl (Cemetery Junction, Derek), Joe Wilkinson (Him And Her) en Diane Morgan (David Brent: Life On The Road). • Naar het overzicht van nieuwsitems