1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Over Season 1

Season 1 is het resultaat van een virus dat film heet en dat ons al van jongs af heeft gebeten. Maar zoals dat wel vaker met virussen gaat, ze muteren, ze breiden uit, en zo breidde onze liefde voor de betere film ook uit naar de betere tv-serie. En geef ons eens ongelijk, want sinds de komst van HBO en in het kielzog van successen als 24 en Lost, lijkt de tv-serie sinds de beginjaren 2000 aan een ware revival bezig. Maar met de ogen voortdurend gericht op de Amerikaanse hitseries, dreigen we misschien te vergeten dat er ook bij ons, in Europa, heuse topseries worden gemaakt. De Scandinavische crimi lijkt eindelijk haar weg naar ons gevonden te hebben, en ook in de lage landen blijkt het succes van televisieseries voorgoed bevestigd. En daar wil Season 1 ook het verschil maken.

Season 1 wil de liefhebber van de betere tv-serie informeren over dé nieuwe titels die je zeker in je collectie moet hebben. Maar daarnaast wil Season 1 ook een online gids zijn voor het (her)ontdekken van oude toppers verschenen sinds 2000, de prijsbeesten of die kleine, onbekende pareltjes die je gemist hebt. Tot slot wil Season 1 je ook op de hoogte te houden van alle nieuws omtrent productie van nieuwe series, tv-uitzendingen, tv-prijzen, en de betere roddel uit televisieland.

Via onze magazines VideoNews, DVD-Bizz, VideoBizz, Cinefeel, Vjew! informeerden wij met succes 20 jaar lang de handel én de consument over film en televisieseries. Met enige fierheid kunnen we zeggen dat we door de jaren heen de nodige kennis hebben opgebouwd om u te helpen uw keuze te maken. Onze lijstjes vormen dé leidraad doorheen het grote aanbod televisieseries op Season 1. Die lijstjes worden samengesteld door de redactie, en zijn dus ook puur subjectief. Ben je het niet eens met onze rangschikking, hebben wij schromelijk een titel overzien of heb je zelf een idee voor een lijstje, aarzel niet ons te contacteren. De site wordt voortdurend aangepast en bijgevuld en is nog een project in opbouw. We wensen er u in elk geval veel plezier mee en hopen dat u met Season 1 een betrouwbare en actuele informatiebron hebt gevonden.

Contactgegevens:

Videonews
Molendreef 24
B-8420 De Haan

Contactformulier