1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Alles wat je moet weten over Big Little Lies s2

    Alles wat je moet weten over Big Little Lies s2

    Datum: 1/03/2019

    In juni keert de met acht Emmy’s en vier Golden Globes bekroonde miniserie Little Big Lies terug voor een tweede seizoen. Hoofdactrices Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley zijn allemaal opnieuw van de partij net als Laura Dern, Zoë Kravitz, Adam Scott en James Tupper. Van Alexander Skarsgård wordt gezegd dat ook hij te zien zal zijn in de serie. Het scenario werd andermaal geschreven door David E. Kelley

    Het grootste nieuws is echter dat Meryl Streep zal meespelen als Mary Louise Wright, de moeder van Perry Wright (Skarsgård). Zij gaat op zoek naar antwoorden i.v.m. de vreselijke gebeurtenis uit het eerste seizoen.

    Andere nieuwkomers in de rolverdeling zijn Crystal Fox en Martin Donovan (Boss) die de ouders spelen van Bonnie (Zoë Kravitz), Mo McRae (Empire), Douglas Smith (The Alienist), Poorna Jagannathan (The Night Of) en Denis O’Hare (American Horror Story).
    Andrea Arnold (American Honey, Fish Tank en verschillende afleveringen van Transparent) vervangt Jean-Marc Vallée als regisseur.

    Het verhaal pikt de draad weer op waar het eerste seizoen eindigde. Oorspronkelijk was het de niet bedoeling dat er een vervolg zou komen, maar het immense succes noopte HBO om hun koers te wijzigen. Schrijfster Liane Moriarty, de auteur van 'Big Little Lies' schreef een nieuw boek dat moest dienen als template voor het scenario van het tweede seizoen. In dat tweede seizoen wordt er afgerekend met de naweeën van wat er gebeurde aan het einde van het eerste seizoen en zien we hoe de diverse leugens de gezinnen en de vriendschappen beïnvloeden.

    Er zijn momenteel geen plannen meer voor een derde seizoen.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems