1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Breaking Bad keert terug als… film

  Breaking Bad keert terug als… film

  Datum: 8/11/2018

  Volgens een artikel in The Albuquerque Journal beginnen half november in Albuquerque de opnames van Greenbrier die zullen eindigen in februari 2019. Volgens een goeie bron (de studio wilde het gerucht noch bevestigen noch ontkennen) zou het gaan om een Breaking Bad-film (of miniserie). Ondertussen heeft acteur Bryan Cranston dit nieuws bevestigd in een interview in de Dan Patrick Show.

  Het verhaal zou gaan over de ontsnapping van een gekidnapte man en zijn strijd voor vrijheid. Die man zou Jesse Pinkman (vertolkt door Aaron Paul) (zie foto) zijn. M.a.w. het nieuwe project sluit perfect aan bij het einde van de serie. Of Cranston zelf zal meespelen wist hij nog niet, maar als hij gevraagd wordt zal hij geen minuut twijfelen.

  De film werd geschreven en zal ook geregisseerd worden door Vince Gilligan, het brein acht de series Breaking Bad en Better Call Saul. Details over welke acteurs er zullen terugkeren, zijn er nog niet.
  Wel is het zeker dat de producenten Mark Johnson en Melissa Bernstein, die betrokken waren bij Breaking Bad en Better Call Saul, opnieuw van de partij zullen zijn. De serie wordt gemaakt door Sony Pictures Television.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems