1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Cannes, decor voor nieuwe serie

  Cannes, decor voor nieuwe serie

  Datum: 12/04/2019

  Cannes Confidential, geschreven door de scenarist van Midsummer Murders, wordt volgens de makers een zeer ambitieuze serie die qua ambitie aanleunt bij The Night Manager en qua toon en look doet denken aan La La Land. Een mix van romantiek, komedie, mysterie en een hartverwarmend liefdesverhaal.

  De serie die uiteraard opgenomen wordt in Cannes, focust zich op de relatie tussen een idealistische en ambitieuze vrouwelijke politieagente en een Canadese oplichter/meester vervalser, die op de vlucht is voor gangsters en politie. Samen zullen zij een koppel vormen dat succesvol de misdaad zal bestrijden. Aan het einde van elke aflevering zullen ze een moord hebben opgelost. Maar er is ook een rode draad doorheen de tien afleveringen: de zoektocht naar diegene die verantwoordelijk is voor het opsluiten van haar vader die ten onrechte beticht werd van moord.

  De serie wordt de eerste serie sinds The Persuaders uit 1970 met Tony Curtis en Roger Moore, die zich afspeelt aan de Côte d’Azur. De producers van de serie waren in het verleden verantwoordelijk voor o.a. Thicker Than Water, Midnight Sun en De 100-jarige Man Die Uit Het Raam Klom En Verdween.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems