1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws 2

  Castingnieuws 2

  Datum: 13/03/2021


  Wagner Moura die wereldbekend werd als Pablo Escobar in de Netflix-serie Narcos, zal te zien zijn aan de zijde van Elisabeth Moss in Shining Girls. De serie gaat over een journaliste die een brutale overval overleefde, maar nu zonder het goed te beseffen in een gelijkaardig parket komt te zitten, alleen zijn de rollen nu omgekeerd. Moura speelt de rol van Dan, een oudere journalist.

  Malachi Kirby (Small Axe), Olivia Williams (Counterpart), Christopher Eccleston (The A Word) en Lenny Henry (The Lord Of The Rings) zijn enkele van de meer bekende namen die te zien zullen zijn in de BBC-serie My Name Is Leon. De serie vertelt het verhaal van de negenjarige Leon, een jongetje van een gemengd ras, die er alles aan doet om zijn familie terug te herenigen nadat hij voor adoptie werd afgestaan en gescheiden werd van zijn halfbroer, een baby’tje met blond haar en blauwe ogen.

  Gugu Mbatha-Raw (The Morning Show, Motherless Brooklyn, Loki) en David Oyelowo (Selma, The Midnight Sky, Les Misérables) vertolken de hoofdrollen in de vierdelige BBC-serie The Girl Before. Het verhaal volgt een jonge vrouw die in een luxueus huis van een architect mag leven. Uiteraard zijn er bepaalde condities aan verbonden. Wanneer ze ontdekt dat haar voorgangster stierf, begint ze zich zorgen te maken.

  Nicole Kidman (zie foto) (The Undoing), Cynthia Erivo (The Outsider), Merritt Wever (Unbelievable) en Alison Brie (GLOW) zijn de grote namen die terug te vinden zijn in de serie Roar, een serie van acht afleveringen die bedacht werd door de mensen achter GLOW. De serie is gebaseerd op de korte verhalen van Cecilia Ahern, allemaal gebundeld in het boek 'Roar'. De verhalen laten zien hoe een grote diversiteit van vrouwen navigeert doorheen de actuele wereld.

  Sissy Spacek (Carrie, Castle Rock, Bloodlines) en Ed O’Neill (Married With Children, Modern Family) gaan de hoofdrollen spelen in de Amazon-serie Lightyears. Zij spelen het koppel Irene en Franklin York, een koppel dat in hun achtertuin een kamer ontdekt die hun naar een vreemde, verlaten planeet leidt. Zij houden hun geheim heel zorgvuldig verborgen totdat op een dag een jongeman in hun leven komt… De geheime kamer die ze zo goed kenden blijkt veel meer dan ze zich hadden kunnen inbeelden. De opnames gaan later dit jaar van start.

  Ione Skye, de actrice die begin jaren ’90 furore maakte met films als Say Anything, River’s Edge, Wayne’s World en The Rachel Papers, zal als gast te zien zijn in Made For Love als Lottie, de moeder van het hoofdpersonage Hazel die stierf aan kanker toen Hazel twaalf was. De zwarte komedie gaat over een dertigjarige vrouw die op de vlucht is voor een verstikkend huwelijk. Maar dan komt ze erachter dat haar man een ‘made for love’ chip bij haar heeft laten inplanten zodat hij haar in al haar doen en laten kan volgen. De hoofdrol is voor Cristin Milioti. Skye is de dochter van folksinger Donovan.

  Taylor Kitsch die we o.a. kennen van het tweede seizoen van True Detective en van de AIDS-film The Normal Heart, gaat aan de zijde van Chris Pratt meespelen in The Terminal List, een bewerking door Amazon van de gelijknamige bestseller van Jack Carr. Kitsch speel de rol van Ben Edwards, een voormalige Navy SEAL en beste vriend van James Reece, gespeeld door Pratt, die op de rooster wordt gelegd nadat zijn platoon terecht kwam in een hinderlaag.

  O-T Fagbenle (The Handmaid’s Tale, The Five) gaat in de miniserie over de Presidentsvrouwen, The First Lady, de rol spelen van President Barack Obama. Michelle wordt gespeeld door Viola Davis. Een andere naam die aan de cast is toegevoegd is die van Dakota Fanning (The Alienist). Zij vertolkt de rol van Susan Ford, de enige dochter van President Gerald Ford (Aaron Eckhart) en Betty Ford (Michelle Pfeiffer). Toen haar vader President was bracht zij als tiener vaak progressieve ideeën aan. Lexi Underwood tot slot, die uitblonk in Little Fires Everywhere, gaat de rol van Malia spelen, de dochter van Obama.

  Bruce Davison,
  genomineerd voor een Oscar voor Longtime Companion, de schitterende AIDS-film, gaat meespelen in het vierde en laatste seizoen van Ozark, de populaire en bejubelde Netflix-serie. Davison speelt Randall Schafer, een machtige, gepensioneerde senator uit Illinois die gewoon is geworden de dingen te doen zoals hij het wil. Hij isniet altijd even gemakkelijk te overhalen, maar voor de juiste prijs is alles mogelijk…

 • Naar het overzicht van nieuwsitems