1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Castingnieuws 2

  Castingnieuws 2

  Datum: 20/12/2022


  Theo James
  (The White Lotus, The Time Traveler’s Wife) gaat de hoofdrol spelen in de spin-off van Guy Ritchie’s The Gentlemen. Andere acteurs zijn Kaya Scodelario (The Maze Runner), Joely Richardson (The Sandman), Giancarlo Esposito (Better Call Saul) en Vinnie Jones (Snatch). De serie die momenteel opgenomen wordt in Londen, speelt zich af in dezelfde wereld, maar heeft niets te maken met de film met Matthew McConaughey. Guy Ritchie is aan het project verbonden als scenarist.

  Aubrey Plaza (The White Lotus) vervoegt Kathryn Hahn in Agatha: Coven Of Chaos, de spin-off van WandaVision. Hahn speelt opnieuw de rol van Agatha Harkness, maar welke rol Plaza zal spelen is nog een groot geheim.

  Amandla Stenberg (The Hate U Gave, The Eddy), Dafne Keen (His Dark Materials), Jodie Turner-Smith (Anne Boleyn, After Yang), Lee Jung-Jae (Squid Game), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Russian Doll) en Carrie-Anne Moss (Matrix Resurrections, Wisting) spelen de voornaamste rollen in The Acolyte, de nieuwe Star Wars-serie die geschreven werd door de bedenker van Russian Doll. The Acolyte is een mysterie-thriller die Star Wars-kijkers voor de eerste keer meeneemt naar de laatste dagen van het tijdperk van de High Republic.

  Lily Collins (Emily In Paris) (zie foto) krijgt de hoofdrol in de verfilming van The Accomplice. Het boek van Lisa Lutz onderzoekt de kracht van gedeelde geschiedenis, wat het kost om die te bewaren en wat er gebeurt als je je begint af te vragen hoe goed je de enige persoon kent die jou echt kent. Collins speelt de rol van Luna Grey die al van in de middelbare school goed bevriend was met Owen Mann.

  Sandra Oh, die we kennen van The Chair en Killing Eve, gaat meespelen in de satirische spionagethriller The Sympathizer. De serie gaat over de strijd die een half-Franse, half-Vietnamese communist voert tijdens de laatste dagen van de oorlog in Vietnam om uiteindelijk te vluchten naar Amerika. Oh speelt een vrijgevochten feministe. De regie is in handen van Park Chan-wook, de regisseur van Oldboy, Stoker, The Little Drummer Girl.

  Severance was voor Apple TV+ vooral bij de pers een grote hit. Apple vond het dan ook opportuun om alvast een paar grote namen vast te leggen voor het tweede seizoen: Gwendoline Christie (Game Of Thrones, Sandman), Alia Shawkat (Search Party, Old Man), Bob Balaban (Seinfeld, The French Dispatch), Merrit Wever (Unbelievable, Godless), John Noble (Fringe, Elementary, The Lord Of The Rings) en Ólafur Darri Ólafsson (Trapped, The Tourist). Uiteraard is de originele cast ook weer van de partij.

  Henry Cavill (Man Of Steel, Enola Holmes, Justice League) houdt The Witcher na drie seizoenen voor bekeken. Hij zal in het vierde seizoen vervangen worden door Liam Hemsworth (The Hunger Games, Independence Day: Resurgence).

  Jason Bateman (Ozark) en Jude Law (The New Pope) zullen samen te zien zijn in Black Rabbit. Over de plot is momenteel niks geweten, enkel dat het script geschreven wordt door de scenarist van Oscarwinnaar King Richard en dat Netflix de opdrachtgever is.

  Treat Williams (Chesapeake Shores, We Own This City, Everwood) krijgt een belangrijke rol in Feud: Capote’s Women, het tweede seizoen van de anthologieserie van Ryan Murphy. Ging het eerste seizoen over de ruzies tussen actrices Bette Davis en Joan Crawford, dan zal het tweede seizoen gaan over schrijver Truman Capote en de vrouwen die hij neersabelde in zijn nooit voltooid boek 'Answered Prayers'. Williams vervoegt daarmee Tom Hollander, Calista Flockhart, Diane Lane, Naomi Watts en Chloë Sevigny. Gus Van Sant zal de volledige serie regisseren.

  Diane Kruger (Inglorious Basterds) gaat na In The Fade opnieuw samenwerken met regisseur Fatih Akim. Volgens The Hollywood Reporter gaan ze samen de tv-serie Marlene maken, naar het boek ‘Meine Mutter Marlene’ van Maria Riva, de dochter van de legendarische actrice Marlene Dietrich. De serie wordt verwacht in 2023.

  Sean Penn (Gaslit) en Matthew Fox (Lost) krijgen de hoofdrollen in de Australische satirische komedie C*A*U*G*H*T, die vier Australische soldaten volgt die op een geheime missie worden gestuurd naar een door oorlog verscheurd land. Ze worden aanzien voor Amerikanen, gevangengenomen door vrijheidsstrijders en produceren een gijzelingsvideo die viraal gaat. Wanneer de soldaten de status van beroemdheid bereiken, realiseren ze zich dat gepakt worden misschien wel het beste is wat hen had kunnen overkomen…


 • Naar het overzicht van nieuwsitems