1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Castingnieuws

    Castingnieuws

    Datum: 6/05/2019

    Nicole Kidman (zie foto) gaat na Big Little Lies de hoofdrol spelen in de verfilming van 'Nine Perfect Strangers', een ander boek van Big Little Lies-auteur Liane Moriarty. Het verhaal speelt zich af in een wellness resort waar negen stadsvrouwen hun leven een nieuwe wending hopen te geven. Zij staan gedurende deze tiendaagse behandeling onder toezicht van Mahsa (Kidman), de directrice van het resort. Maar de negen ‘perfecte’ vreemdelingen weten helemaal niet wat hen te wachten staat. De serie wordt op Hulu verwacht in 2020.

    Michael Chiklis
    (onvergetelijk als Vic Mackey in The Shield) gaat de hoofdrol spelen in Coyote, een drama dat zich afspeelt aan de Mexicaans-Amerikaanse grens. Net wanneer hij met pensioen gaat, ontdekt Ben Clemens een geheime tunnel die gebruikt wordt om goederen te smokkelen van Mexico naar de VS. Deze ontdekking brengt hem opnieuw face to face met de crimineel waar Clemens gans z’n leven naar op zoek is geweest. Michelle MacLaren (Breaking Bad, Better Call Saul) is naast de regisseur ook een van de uitvoerende producenten.

    Fransman Vincent Cassel (L'Ennemi Public n°1, Black Swan) gaat meespelen in het derde seizoen van Westworld. Hiermee vervoegt hij andere nieuwkomers als Lena Waithe (Ready Player One, Master Of None) en Aaron Paul (Breaking Bad).

    De laatste keer dat we Mike - Austin Powers - Myers in een hoofdrol zagen was meer dan tien jaar geleden, meer bepaald in 2008 in The Love Guru. Maar niet langer getreurd, Myers heeft een deal gesloten met Netflix voor een tv-serie van 6 afleveringen van 30 minuten. Hoewel de serie nog geen naam heeft, weten we dat hij verschillende personages zal spelen en dat hij carte blanche krijgt.

    Rosemarie DeWitt
    (Mad Men, La La Land, Black Mirror) krijgt een van de hoofdrollen in Little Fires Everywhere, naast Reese Witherspoon en Kerry Washington. DeWitt speelt de rol van Linda McCullough, de beste vriendin van Elena Richardson, het hoofdpersonage uit het gelijknamige boek waarop de serie is gebaseerd.

    The Marvelous Mrs. Maisel herself, Rachel Brosnahan, gaat de hoofdrol spelen in I’m Your Woman, een nieuwe serie van Amazon die geschreven en geproduceerd wordt door o.a. Jordan Horowitz, de producent van o.a. La La Land. Brosnahan speelt de rol van Jane, een jonge vrouw die ervandoor gaat met haar kind omwille van de misdaden die haar man heeft gepleegd. Ze komt in contact met een ander koppel met wie ze een soort van bondgenootschap sluit.

    Elizabeth Olsen en Paul Bettany gaan hun rollen als Wanda Maximoff en de androïde Vision (die samen iets hadden in Avengers: Infinity War) hernemen in de nieuwe serie WandaVision, een van de vele spin-off series die Disney + in petto heeft. Loki en Hawkeye zijn twee andere Avengers-spin-off series die eerder werden bevestigd.

    De serie rond de tiener superspion Alex Rider, heeft zijn casting rond. De hoofdrol zal gespeeld worden door Otto Farrant, de jonge knaap die we recentelijk aan het werk zagen in Mrs. Wilson. Hij krijgt de steun van Brenock O’Connor (Olly in Game Of Thrones), Stephen Dillane (Stannis Barathean in Game Of Thrones), Andrew Buchan (Broadchurch, The Honourable Woman) en Vicky McClure (This Is England, Line Of Duty).

    Gael García Bernal (Mozart In The Jungle) gaat de hoofdrol spelen in Hombre, de pilootaflevering van een potentiële serie over illegale immigranten. Het verhaal volgt een Mexicaans-Amerikaanse familie die zonder papieren verblijft in de VS. Wanneer Marcos Osuna’s echtgenote opgepakt wordt, gaat een wanhopige en hulpeloze Marcos tot ongekende hoogten om zijn vrouw terug te krijgen. De serie werd bedacht door Jonas Cuarón, de zoon van Alfonso en scenarist van Gravity).

    Joel Edgerton (The Great Gatsby, The Gift, Red Sparrow, Boy Erased) zal de rol spelen van slavenhandelaar Ridgeway in Underground Railroad, de serie die door Moonlight-regisseur Barry Jenkins zal worden geregisseerd. De serie gaat over een jonge slavin die een weg zoekt om te ontsnappen uit de ‘South’.

    John Cusack zal te zien zijn in Utopia, de remake van de Britse cultserie. Hij speelt de rol van Dr. Kevin Christie, een briljante, charismatische biotechnicus die de wereld wil veranderen door middel van de wetenschap. Hiermee maakt Cusack zijn tv-debuut.

    Sterling K. Brown
    , de zwarte acteur die doorbrak met American Crime Story: The People VS. O.J. Simpson (waarvoor hij een Emmy won) en daarna bekroond werd met een Emmy én een Golden Globe voor zijn vertolking in This Is Us, gaat meespelen in het derde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel. Over het personage dat hij zal vertolken is nog niets bekend.














  • Naar het overzicht van nieuwsitems