1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • De eerste opvolger van GoT heet The Long Night

  De eerste opvolger van GoT heet The Long Night

  Datum: 5/11/2018

  Naar aanleiding van de casting, onthulde schrijver George R.R. Martin (zie foto) dat de opvolger van Game Of Thrones, The Long Night zal heten. Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman) die het verhaal bedacht samen met Martin, schrijft het scenario en zal ook optreden als showrunner. Meteen werden ook de eerste twee namen bekend gemaakt van de nieuwe serie: Naomi Watts en Josh Whitehouse. Martin vertelde ook nog dat er nog steeds gewerkt wordt aan een drie andere prequels, die zich allemaal afspelen in verschillende tijdsperiodes. Met verschillende personages en verhaallijnen.

  The Longe Night speelt zich af in de koude winter van de Age Of Heroes, duizenden jaren voor Game Of Thrones, een periode waarin “kinderen geboren werden, opgroeiden tot tiener maar in vele gevallen stierven nog voor ze de lente gezien hadden”. Watts die bekend werd via films als Mulholland Drive, The Impossible en The Ring, zou een socialite spelen met een verborgen geheim. De andere acteur die nu reeds gecast werd is Josh Whitehouse, het gezicht van de Mr. Burburry-campagne en te zien in Poldark als Hugh Armitage. Welke rol hij zal spelen, is nog niet bekend.

  Indien het project doorgang krijgt, zal het ten vroegste uitgezonden worden één jaar na het laatste seizoen van Game Of Thrones, dat betekent dus 2020.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems