1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Dertigers vieren vanavond samen kerst

  Dertigers vieren vanavond samen kerst

  Datum: 20/12/2022


  Vanavond komt de originele vriendengroep uit Dertigers een allerlaatste keer samen. Saartje, Alex, Elias, Pieter, Bart, Caroline, Tinne en hun (plus)kinderen Robbe, Louise en Thomas trekken naar Fins Lapland om in de sneeuw en tussen de rendieren kerst te vieren. De vrienden verheugen zich ontzettend op de vakantie samen: gezellig samen aan het haardvuur zitten in een besneeuwde chalet, een wandeling in de sneeuw maken, relaxen in een Finse sauna, elkaar verrassen met een secret santa …

  Alex kijkt hard uit naar de reis. Na de quizzen die hij traditiegetrouw maakt voor de jaarlijkse Ardennen-trip van de vrienden, heeft hij zich nu op een heuse kerstquiz gesmeten. Hij wil tijdens de vakantie zo graag ontsnappen aan alle verbouwstress. Want hij en Elias zitten midden in een zware verbouwing die weegt op hun relatie.
  Ook de groep heeft genoeg van alle discussies over hun huis… Daarom dagen de vrienden het koppel uit om niet over de werken te praten tijdens de reis. Maar of Alex en Elias zich hieraan kunnen houden is nog maar de vraag.

  Caroline, de vriendin van Bart, ontpopt zich tot de reisleidster van de vakantie. Dat tot Tinnes frustratie - zeker omdat de twee heel verschillende ideeën hebben over hoe ze kerst gaan organiseren. Bart probeert tijdens de trip vooral te bemiddelen tussen zijn ex-vrouw en zijn nieuwe vriendin. Maar ook tussen dochter Louise en pluszoon Thomas loopt het niet zoals gepland. Het jonge koppeltje heeft ruzie en dat dreigt de kerstsfeer te verstoren.

  Alex zit naast de verbouwingen nog met iets anders in zijn hoofd: stiekem probeert hij om Saartje en Pieter terug naar elkaar te doen toegroeien. Maar zij zoeken vooral uit hoe ze zich tegenover elkaar moeten gedragen. Zijn ze nu vrienden, of speelt er toch nog meer?


  Kijk hier alvast naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems